După ce a părăsit conducerea ibis Timișoara, hotel deținut de Accor, Călin Ile devine partener cu Lucian Marinescu în Premier Hospitality

Lucian Marinescu & Calin Ile

Călin Ile și-a încheiat de curând colaborarea cu lanțul Accor,  din poziția de General Manager al hotelului Ibis Timișoara și va face un parteneriat cu Lucian Marinescu în cadrul Premier Hospitality, companie care oferă toate serviciile de care poate avea nevoie un investitor în industria hotelieră: consultanță, operare, tranzacționare și managementul destinației.

Lucian Marinescu a lucrat pentru hotelurile Dorobanți, Best Western Parc, Ibis Gara de Nord și Howard Johnson Grand Plaza, înainte de a fonda propriul grup de companii care furnizează consultanță, servicii de dotare  și echipare, precum și servicii de recrutare și training pentru industria hotelieră. A fost implicat în crearea, echiparea sau eficientizarea a peste cincizeci de hoteluri și este membru al consiliului de administrație al Companiei Hoteliere Intercontinental România S.A. și al board-ului Federației Industriei Hoteliere din România.

La rândul său, Călin Ile a activat și ca președinte al Federației Industriei Hoteliere din România, vice-președinte al Confederației Patronale Concordia și membru fondator al Alianței pentru Turism.

Sub conducerea celor doi, Premier Hospitality oferă antreprenorilor din industria hotelieră servicii complete sau „à la carte”, în funcție de nevoile specifice ale fiecăruia, și reprezintă alternativa viabilă la soluția afilierii la lanțurile internaționale, față de care Premier Hospitality vine cu o înțelegere mai bună a pieței locale, cu termene contractuale și costuri mai mici, precum și cu o mult mai mare flexibilitate decizională și operațională.

„Să spui că piața aceasta este insuficient acoperită în prezent este un eufemism. Există câteva firme, firește, dar niciuna care să aducă sub aceeași umbrelă toată paleta de servicii, pentru toate etapele care alcătuiesc ciclul de viață al unui hotel, de la idee, la alegerea destinației, la proiectare, la operare și până la exit strategy”, a declarat Lucian Marinescu, partenerul care va conduce componenta de consultanță pentru proiectare și business development a Premier Hospitality.

Direcția aceasta este o continuare a eforturilor anterioare ale celor doi, care au colaborat și la realizarea unui instrument pentru investitori, foarte util și singurul de felul său de pe piață, anume „Ghidul Investitorului în Industria Hotelieră”, scris de Lucian Marinescu împreună cu arhitectul Sebastian Mîndroiu, de la Picktwo Studio și al cărui editor coordonator a fost Călin Ile.

Sursa foto: Premier Hospitality

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *