Eficientizează înregistrarea timpului lucrat de angajați cu un program pontaj (P)

eficientizeazainregistrareatimpuluilucratdeangajaticuunprogrampontaj

Într-o companie, gestionarea optimă a pontajului sprijină procesele complexe de HR și payroll. Un program pontaj, disponibil într-un software HR, te ajută să colectezi și să centralizezi ușor aceste informații. Indiferent de locul din care muncesc angajații, softul poate prelua datele despre timpul lucrat, iar tu poți monitoriza simplu și rapid activitatea lor.

Eficientizează colectarea pontajului cu soluția potrivită

Un program pontaj facilitează colectarea datelor de prezență ale angajaților, eliminând nevoia de a înregistra manual orele lucrate, proces predispus la erori.Funcționalitatea disponibilă într-un software HR permite preluarea pontajului prin mai multe variante.

Softul poate înregistra datele de la un sistem de tip punch in – punch out, instalat la sediul companiei sau la punctele de lucru (unde este nevoie de o cartelă electronică). De asemenea, un program pontaj are capacitatea de a prelua datele dintr-o platformă digitală, unde datele sunt introduse de către angajați sau de către un specialist HR.

Alege o soluție de pontaj intuitivă

Pentru a putea fi utilizată și de către persoanele cu minime cunoștințe tehnice, îți recomandăm un program pontaj care să aibă un mod intuitiv de operare. Astfel, utilizatorii pot introduce și actualiza rapid informațiile despre prezență. Prin urmare, calculul salariilor sau alte procese de HR, care se bazează pe datele de prezență, pot avea loc în timp util.

Generează rapoarte dintr-un software HR

În activitatea de resurse umane, ai uneori nevoie de diverse rapoarte privind activitatea angajaților. Ele pot fi generate atât dintr-un program pontaj, cât și cu ajutorul altor funcționalități dintr-un software HR. Aceste rapoarte pot include informații despre: timpul lucrat, evaluarea periodică, diverse costuri și alte informații specifice activității de HR. Astfel, ai o imagine de ansamblu asupra proceselor din companie, pentru a putea identifica tendințe și pentru a lua decizii informate.

Minimizează erorile de salarizare

În realizarea calculului de salarii, ai nevoie de date corecte privind timpul lucrat de angajați în luna respectivă. Un program pontaj, inclus într-un software HR complex, te ajută să îți reduci la minimum riscul unor erori în stabilirea remunerațiilor, deoarece îți oferă informații precise despre orele lucrate.

Flexibilitatea în gestionarea pontajului este importantă

Un program pontaj configurabil îți oferă opțiunea de a personaliza regulile de preluare a pontajului în funcție de nevoile tale particulare. Prin urmare, ai la îndemână toate datele necesare pentru a calcula corect salariile angajaților.

Gestionează eficient pontajul angajaților

Dacă vrei să eficientizezi procesul de înregistrare a datelor de prezență din compania ta, ai nevoie de un program pontaj performant. Funcționalitatea disponibilă într-un software HR te ajută să crești eficiența și productivitatea din compania ta, minimizând birocrația și procesele repetitive.

True HR este un software de resurse umane complex dezvoltat de UCMS by AROBS, în care poți regăsi un program pontaj, dar și numeroase alte funcționalități care te ajută să-ți optimizezi desfășurarea proceselor interne. Pentru a afla mai multe detalii despre soluțiile lor, trimite un email la sales@ucms.ro sau apelează numărul de telefon 0720 534 424.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *