Elon Musk vinde ultimul domeniu pe care îl deține, o proprietate estimată la 37,5 milioane de dolari

Elon Musk 1 foto Facebook-Wikipedia

Elon Musk, al treilea cel mai bogat om din lume, a anunțat că a decis să-și vândă și ultima proprietate imobiliară. Patronul Tesla nu va mai deține nimic în afară de acțiuni la diferite societăți, scrie BFM TV.

În mai 2020, Elon Musk anunța pe Twitter că vrea să renunțe la toate bunurile materiale, pentru a se consacra „lui Marte și Terrei”.

Al treilea cel mai bogat om din lume, după Jeff Bezos și Bernard Arnault, a anunțat că dorește să renunțe și la ultima sa proprietate imobiliară.

„Vând aproape toate proprietățile mele materiale. Nu voi mai deține nicio casă”, scria el, pe Twitter, în 1 mai 2020.

După ce a renunțat la majoritatea proprietăților situate în California, Elon Musk tocmai a anunțat că își vinde și ultimul domeniu.

„Am decis să vând și ultima casă care mi-a rămas […] Este un loc special”, a scris el, în cursul nopții.


Întrebat de o persoană dacă a vândut într-adevăr tot ce deținea, antreprenorul a răspuns în 9 iunie că a vândut efectiv toate bunurile sale, cu excepția unui imobil în golful San Francisco care este închiriat pentru evenimente.

După toate probabilitățile, este vorba de proprietatea din Hillsborough, în California, la sud de San Francisco. O proprietate imensă de 1.500 metri pătrați cu zece camere și nouă băi, pe un teren de 19 hectare. Domeniul a fost scos la vânzare pe site-ul de imobiliare Zillow pentru 37,5 milioane de dolari.

Elon Musk locuiește acum în Texas, într-o mică locuință de 50.000 de dolari care aparține societății sale SpaceX.

 


Elon Musk și alți miliardari au fost acuzați săptămâna trecută de organizația ProPublica că plătesc impozite foarte mici.

Potrivit unui raport al acestei organizații cu sediul în New York, miliardarul, cu o avere estimată la 171 miliarde dolari de Bloomberg, nu ar fi plătit impozite pe venit în 2018 iar în 2015 și 2017 ar fi plătut sub 70.000 de dolari.

Cu datorii foarte mari și fără să încaseze dividente, Elon Musk afirmă că plătește impozitele pe care le datorează.

Wikipedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *