eMAG a intrat în etapa finală a fuziunii cu Extreme Digital în Ungaria. Retailerul online extinde de la 450 la 700 rețeaua de easybox din Ungaria

Redacția mai 10, 2022 0 comentarii
emag

Fuziunea dintre retailerul online eMAG și Extreme Digital a intrat în etapa finală, ceea ce le dă posibilitatea clienților din Ungaria să acceseze aproape 4 milioane de produse de pe o platformă unică, eMAG.hu, inclusiv prin aplicația mobilă eMAG.

Astfel, anul acesta eMAG, împreună cu firma de curierat Sameday, vor extinde rețeaua easybox din Ungaria de la 450 la 700 de unități.

Totodată, livrarea va fi accelerată odată cu finalizarea investiției în valoare de 100 de milioane de euro în primul depozit eMAG din afara României, situat în Dunaharaszti, lângă Budapesta, la începutul lui 2023.

Potrivit firmei de cercetare de piață GKID, eMAG este liderul sectorului de comerț online din Ungaria. La acest lucru contribuie semnificativ platforma eMAG Marketplace locală, unde activează și peste 2.000 de parteneri români, care realizează mai mult de 40% din veniturile platformei.

„Acest nou pas în dezvoltarea internațională a eMAG ne susține în strategia noastră de a crea cel mai mare ecosistem de ecommerce din regiune, prin oferirea unei game mai variate de produse și prin dezvoltarea de servicii care răspund nevoilor în continuă transformare ale clienților noștri din toate țările în care activăm”, a declarat Daniel Spiridon, VP Business Development & Strategy eMAG.

În vederea extinderii internaționale, eMAG a demarat anul trecut un plan de investiții de 785 milioane de lei pe următorii doi ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *