EXCLUSIV Gran Via va dezvolta un proiect cu 80 de apartamente în Plumbuita și un ansamblu boutique în Sectorul 1 al Capitalei

gran via Sursa foto: Gran Via

Dezvoltatorul cu capital spaniol Gran Via, mai are doar 12 studiouri de vânzare în proiectul rezidențial Gran Via Park, amplasat în apropiere de stația de metrou Lujerului. De asemenea, compania pregătește un proiect cu 80 de apartamente pe un teren achiziționat în Plumbuita și un altul boutique, cu maximum 25-30 de apartamente în Sectorul  1.

Gran Via a cumpărat la începutul acestui an un teren de 2.395 mp pe strada Fabrica de Gheață îi va permite să construiască un proiect de 80 de apartamente, pentru care planifică să începepă construcția în acest an, cu livrare de 24 de luni de la momentul demarării construcției.

Noul proiect va pune pe piață apartamente cu două și trei camere cu vedere la lacul și parcul Plumbuita, potrivit spuselor reprezentanților dezvoltatorului.

Primul proiect al companiei în România, Timișoara 58 a fost dezvoltat pe terenul fostei fabrici Frigocom, pe bulevardul Timișoara, la 15 minute de stația de metrou Gorjului, unde au fost livrate 500 de apartamente. Tot în sectorul 6, pe terenul fostei fabrici Electrotehnica, dezvoltatorul a construit Gran Via Park, un ansamblu de mari dimensiuni, unde au fost livrate în trei faze 1.000 de apartamente.

În 2019, Gran Via a finalizat primul proiect din sectorul 1, Aviației Apartments, un ansamblu de 291 de apartamente construit pe terenul unde a funcționat fabrica Paste Băneasa, iar la Constanța, dezvoltatorul are în lucru prima fază a proiectului Gran Via Marina, 192 de apartamente studio, două și trei camere, precum și apartamente duplex.

De asemenea, tot în 2019, Antoanela Comșa, președintele companiei spunea că Gran Via va dezvolta un proiect de maximum două etaje plus mansardă de maximum 8.000 mp pe terenul de 5.000 mp cumpărat în Sectorul 1, iar alte trei terenuri, unul sub un hectar, iar celelalte de 1,3 ha și 1,5 ha vor veni la rând pentru dezvoltare, dacă Gran Via se înțelege cu vânzătorii. Compania eră și în discuții și cu un mare dezvoltator spaniol, care tatona piața românească, pentru asocierea pe unul dintre noile proiecte pe care le va dezvolta în București.

În fine, Gran Via e atrasă de Timișoara, Oradea, Arad, Brașov, dar Cluj-Napoca și Iași sunt niște orașe supraevaluate și e deja o concurență foarte mare acolo.

Sursa foto: Gran Via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *