Exonia anunță că implementează tehnologia AI ChatGPT în departamentul de design care va eficientiza procesul de proiectare

Redacția iun. 8, 2023 1 comentarii
ChatGPT

Grupul Exonia, care activează în industria ambalajelor, anunță că implementează tehnologia AI ChatGPT, dezvoltată de OpenAI, în departamentul de design, potrivit unui comunicat de presă.

Concret, inteligența artificială permite designerilor de la Exonia să colaboreze cu un model de limbaj artificial inteligent, care înțelege și generează elemente grafice și texte în limbaj natural. Potrivit companiei, aceasta facilitează procesul de comunicare și permite o interacțiune fluidă între designeri și sistemul AI.

„Designerii pot formula cerințe și specificații complexe pentru proiectarea ambalajelor folosind limbajul natural, iar sistemul AI le interpretează și răspunde prompt cu propuneri și sugestii creative. Astfel, procesul de proiectare devine mai rapid, mai eficient și mai precis, ducând la rezultate de înaltă calitate”, se menționează în comunicat.

Conform companiei, tehnologia AI ChatGPT, dezvoltată de către OpenAI, reprezintă o revoluție în proiectarea ambalajelor, aducând un nivel de performanță și eficiență fără precedent.

Cu ajutorul implementării tehnologiei, compania spune că poate să livreze soluții de ambalare personalizate într-un timp mai scurt, optimizând fluxul de lucru și reducând costurile operaționale. De asemenea, clienții beneficiază de o experiență îmbunătățită, având posibilitatea să-și exprime nevoile și preferințele în mod clar și concis, iar designerii Exonia să le transforme rapid în concepte de ambalaj adaptate cerințelor individuale.

Sursa foto: Dreamstime

Comentarii

  1. Tehnologia AI ChatGPT are un potențial imens de a transforma modul în care desfășurăm activități în diverse domenii, iar designul nu face excepție. Prin integrarea acestei tehnologii în departamentul vostru, veți putea beneficia de avantajele inteligenței artificiale în procesul de proiectare, cum ar fi generarea de idei, optimizarea designului și accelerarea timpului de livrare a proiectelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *