Florin Cîţu: Astăzi în BEX al PNL am propus eliminarea supraimpozitarii contractelor part time. Din nou. Menţinerea acestei suprataxari este un atac direct asupra oamenilor cu venituri mici

Redacția sept. 20, 2022 0 comentarii
Florin Cîțu - InquamPhotos George Calin

Fostul premier și lider PNL Florin Cîţu a anunţat că a propus, în şedinţa Biroului Executiv al PNL de luni, din nou eliminarea supraimpozitării contractelor part time, deoarece menţinerea acestei suprataxări reprezintă „un atac direct asupra oamenilor cu venituri mici şi nu are sens, în condiţiile în care urmează amânarea creşterii impozitelor locale până în 2025”.

„Astăzi în BEX al PNL am propus eliminarea supraimpozitarii contractelor part time. Din nou. Menţinerea acestei suprataxari este un atac direct asupra oamenilor cu venituri mici şi nu are sens, în condiţiile în care urmează amânarea creşterii impozitelor locale până în 2025. Ambele măsuri sunt în OUG 16 din 2022”, a scris Florin Cîţu, luni pe Facebook.

Totodată, fostul premier a mai spus că „dacă ministerul Finanţelor este ok fără 4 miliarde lei, cât înseamnă impactul amânării creşterii taxelor locale, atunci nu va avea probleme dacă eliminăm supraimpozitarea contractelor part time cu un impact de aproximativ 900 milioane lei”.

 

Foto: Inquam Photos / George Călin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *