Fostul sediu al OMV Petrom de pe strada Fabrica de Glucoză va fi transformat în spital de Medicover

Medicover

Furnizorul de servicii medicale Medicover va transforma clădirea de birouri Multigalaxy de 15.000 mp de pe strada Fabrica de Glucoza, fostul sediu al OMV Petrom, în spital, cu o investiție de 20 de milioane de euro.

Proiectul, lansat recent, va atrage o investiție în valoare de peste 20 milioane de euro din partea Medicover și presupune  transformarea clădirii de birouri cu o suprafață de 15.000 metri pătrați, amplasată pe Șoseaua Fabricii de Glucoză nr. 11, într-un spital cu abordare integrată, construit la standarde occidentale. Medicover a închiriat imobilul pentru 15 de ani cu posibilitate de prelungire.

Viitorul spital va beneficia astfel de o infrastructură urbană dezvoltată, asigurată și de apropierea de autostrada  București-Ploiești, de spații generoase și luminoase la interior, și numeroase locuri de parcare.

Noul spital Medicover va avea un bloc operator de înaltă performanță, imagistică High Tech, ambulatoriu integrat și peste 150 de paturi.

Proiectul beneficiază de serviciile de manager de proiect ale companiei Vitalis Consulting, care va asigura servicii de management de proiect și costuri, dirigenție de șantier și coordonarea serviciilor de securitate a muncii.

„Atragerea unui partener cu experiență vastă în dezvoltarea de centre medicale moderne este un pas important în atingerea obiectivului nostru principal de a răspunde cât mai prompt nevoilor pacienților noștri într-o perioadă în care sistemul medical românesc este greu încercat. Alături de dezvoltarea acestui proiect din București, vizăm activ și noi achiziții în țară prin care să punem experiența noastră medicală de peste 25 de ani în serviciul pacienților”, a declarat dr. Florinela Cîrstina, director general Medicover România.

Viitorul spital Medicover va deservi o populație extinsă din zona metropolitană București, de circa 2,2 milioane de locuitori.

Din 1995, Medicover România a devenit unul dintre cei mai importanți furnizori de pe piața serviciilor de sănătate private, cu o rețea de 25 de clinici în București și în țară, trei spitale generaliste: în capitală, la Oradea și Craiova, 29 de cabinete on-site și peste 250 de unități medicale partenere.

Sursa foto: Medicover

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.