FOTO, VIDEO ABB a prezentat Terra 360, o stație de încărcare mașini electrice, care oferă 100 km de autonomie în 3 minute

ABB, Terra 360

ABB, companie prezentă și în România, a dezvăluit Terra 360, o nouă stație de încărcare pentru vehicule electrice cu o putere maximă de 360 ​​kW care poate încărca până la patru vehicule simultan. Potrivit companiei elvețiano-suedeze, Terra 360 „permite cel mai rapid proces de încărcare de pe piață”. De asemenea, potrivit companiei, stația de încărcare ultra rapidă poate oferi 100 km de autonomie în mai puțin de trei minute.

Noua stație de încărcare are un design modular și utilizează distribuția dinamică a puterii, astfel încât să poată încărca patru vehicule în același timp. Cu 360 kW, stația este potrivită și pentru camionete și flote de camioane, ceea ce o face ideală pentru spații comerciale, precum și pentru stații de încărcare publice și centre comerciale.
Așa cum este obișnuit cu stațiile de încărcare, încărcătoarele Terra 360 sunt complet personalizabile, astfel încât entitățile care operează stațiile își pot pune marca pe stații cu foiling diferit sau selectând o schemă de culoare specifică pentru benzile de lumină LED. Chiar și publicitatea este posibilă pe stație, existând opțiunea de a include un ecran integrat de 27″ pentru imagini și video.

Terra 360 va fi disponibil în Europa de la sfârșitul anului 2021 și în regiunile SUA, America Latină și Asia Pacific în 2022.

Compania de electronică și inginerie are 130 de ani, intrând pe piața mobilității rapid și decisiv în 2010. Firma elvețiano-suedeză realizează facilități de încărcare pentru mașini electrice, autoutilitare, autobuze, trenuri, camioane, vehicule logistice portuare, iahturi și feriboturi pe tot globul și dezvoltă tehnologia cu celule de combustibil cu hidrogen pentru navele mai mari.

Compania are aproximativ 105.000 de angajați în peste 100 de țări și este, de asemenea, implicată în inovații în cursele de mașini electrice ale Campionatelor Mondiale de Formula E, precum și în proiecte de încărcare fără fir pentru vehiculele în mișcare încorporate pe drumuri.

Sursa foto: ABB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.