G4Food: Scandalul „puiului galben”. Afirmațiile șocante făcute dimineața de șeful Protecției Consumatorilor au fost demontate, spre seară, de Autoritatea Veterinară

G4Food mart. 27, 2024 2 comentarii
gaini, fermă păsări Sursa foto: Pexels

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a reacționat prompt și a demontat afirmațiile președintelui ANPC, Horia Constantinescu (PSD), făcute în această dimineață pe pagina sa de facebook asupra comercializării unor pui de găină „îngălbeniţi” pentru a părea mai sănătoşi, dar „împănaţi cu tulpini de salmonella periculoase”, scrie G4Food.

Vicepreședintele ANSVSA, Dănuț Păle (PSD), a declarat: „Ieşirile din spaţiul public referitoare la siguranţa produselor alimentare fără a aştepta analizele de la laboratoare autorizate nu fac decât să ne creeze o problemă atât nouă, cât şi consumatorilor şi industriei de creştere a păsărilor din România”.

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, avertiza asupra comercializării unor pui de găină „îngălbeniţi” pentru a părea mai sănătoşi şi precizează că va informa toate instituţiile ce pot verifica cum s-a ajuns în această situaţie.

Citește integral pe G4Food.

Sursa foto: Pexels

Comentarii

  1. Greu sa gasesti lepra mai jegoasa si grobiana decat acest Horia in acest moment in Romania, sunt curios cine sunt prietenii lui de tolereaza aceste flegme de declaratii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *