Genesis Property a investit peste 20 de milioane de euro în faza a doua a a proiectului Yunity Park. Investiția totală va depăși 50 milioane de euro și va fi finalizată în 2024

Genesis Property Yunity Park

Genesis Property, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de birouri de clasa A din România, fondat de omul de afaceri Liviu Tudor, a investit peste 20 milioane de euro în Faza II a proiectului Yunity Park. Investiția totală în transformare parcului de birouri va depăși 50 milioane euro, cu termenul de livrare final în Q3, 2024.

Faza II dispune de o pădure urbană de 1.000 de metri pătrați, un amfiteatru în aer liber, cu o capacitate de 1.500 de persoane, 2.000 de metri de alei pietonale și promenadă etajată. Proiectul include și o rețea de peste 1.000 de panouri fotovoltaice instalate pe acoperișul clădirilor din campus. Aceste panouri produc 12% din consumul de energie al întregului parc.

Genesis Property este proprietar, dezvoltator și operator de clădiri de birouri clasa A. Deține și administrează Yunity Park și West Gate Business District cu peste 150.000 mp GLA de spații de birouri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *