Ghinea (USR), după ce premierul Ciolacu a spus că ”PNRR nu există”: Putem afirma cu certitudine că Marcel Ciolacu e un prost. Acum o lună se lăuda că a trimis propunerea de revizuire a PNRR, adică a revizuit ceva ce nu găsește?

G4Media nov. 21, 2023 6 comentarii
USR, protest, Cristian Ghinea

Cristian Ghinea, fostul ministru USR al fondurilor europene, l-a catalogat marți pe premierul Marcel Ciolacu drept ”prost”, în replică la declarația acestuia potrivit căreia documentul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) nu există.

Ghinea a făcut referire la faptul că același Ciolacu anunțase că guvernul a trimis PNRR revizuit la Comisia Europeană.

”Putem afirma cu certitudine că Marcel Ciolacu e un prost. Tocmai a zis la presă că nu găsește PNRR-ul. Cu aerul ăla jovial, de tablagiu care știe misterele universului, dar nu le zice. De fapt, nu există nimic dincolo de privirea bovină. Omul chiar e atât de prost cum pare. PNRR e un document care e pe site-ul MIPE, cum a fost mereu. De altfel, acum o lună se lăuda că a trimis la Bruxelles propunerea de revizuire a PNRR. Adică a revizuit ceva ce nu găsește? Cum? Înțeleg că poți fi vrăjit de propria propagandă, dar totuși există o limită, unde minciuna devine prostie flagrantă.
Marcele, uite, mă: https://mfe.gov.ro/pnrr/ Vai, ce idioți ne conduc!”, a scris Ghinea pe Facebook.https://mfe.gov.ro/pnrr/

Ciolacu declarase luni că ”am dat și eu în căutare să mi se pună PNRR la dispoziție. Nu există. Dacă ați mai auzit așa ceva, în guvernul României proiectul PNRR nu există”.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Comentarii

 1. Prost sa fii sa mai votezi USR sau PNL. Grobian. Nu asa se face Politica. Ganduri suburbane slobozite.

  Ciolacu este la Putere pt. ca face parte din adevarata Echipa Castigatoare, Echipa care conduce tara de 33 de ani, USR fiind doar ‘fiul ratacitor’ al ei.

  Cat de ipocriti sa fiti sa va credeti diferiti ?! Toti c-un background albastrui.

  • Dar , suferi rau de pesedita crunta amice ???
   –Clar l-am auzit la tv pe ciordacul ,ca cnu exista PNRR , doar asa ca sa defaimeze pe cineva !! Asta-i chiar prost !

 2. O fi Ciolacu prost , dar tu ești un GHI OL BAN ! Cum e cu 9,4 % și cu renegocierea PNNR ? Era nenegociabil pentru tine si gașca ta de înfumurați și ticăloși . Ți-ai luat pantofi ?
  Mai sugi din consultanță ? Închipuitule !

  • Bine ca recunosti ca-i prost gramada ,caci isi da seama si un copil de cl IV-a ca ,afacerea asta cu pensiile este o mare ,minciuna nelectorala ,ca sa mai atraga inca o data ,,fraerii la votare Iar apoi urmeaza scumpirile de carburanti cu 10-15 lei ,etc,, si restul preturlior ,ca sa acopere deficiteul vor majora orice este posibil ..

 3. Domnul Ghinea a propus foarte bine acel coeficient ,dar cu conditia ,ca ,
  –Pensiile nesimtite reduse la limita bunului simt adica la normal pe contributivitate ,,astfel cu sumele rezultate se putea face majorarea pensiilor normale ,fara sa se mai faca ,asa cum fac acum ,majorari la ,,speciali , ca sa scrape cand vor manca cu cele 3 guri ,,,Asa ca mai studiati si apoi aruncati cu piatra !!!

 4. De fapt, USR-istul a muscat momeala, batul prin gard, aratand ca sta slab cu nervii. I-a ranit ‘pruncul’.

  De fapt, denota toti votantii de ‘dreapta’, care-s preponderent agresivi si stau prost cu nervii, dincolo de Romanica, Pandispan.

  Tribalism2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *