Goodwill Consulting a reușit performanța de a obține peste 57 milioane de euro pentru clienții săi prin POC 4.1.1 ajutor de stat (P)

Răzvan Gălățan - GWC

Conform celor mai noi informații publicate de către AM-POC, pentru acțiunea 4.1.1 POC – Schema de ajutor de stat au fost semnate 1078 de contracte de finanțare cu o valoare totală de 363 milioane euro.

Goodwill Consulting a depus un număr de 152 de proiecte finanțate, care însumează peste 57 milioane de euro. Cu alte cuvinte, în medie, Goodwill Consulting a pregătit unul din șase proiecte câștigate la nivel național. Această izbândă nu este singulară pentru grupul Goodwill, acesta înregistrând succese similare pe PNRR C11 I7 – Digitalizarea producției de filme, unde compania a depus 70% din proiectele cu șanse la finanțare și POIM – Eficiență Energetică, unde unul din cinci proiecte depuse la nivel național au fost pregătite de specialiștii firmei de consultanță. 

Parteneriatul cu Smis s-a dovedit foarte valoros, consultanții Goodwill Consulting au verificat eligibilitatea clienților și au scris proiectele utilizând platforma acestora. La nivel național, dintre cele 1078 de proiecte contractate, 302 dintre proiecte câștigătoare au fost scrise cu ajutorul platformei Smis.ro. Mai mult, 82% dintre toți beneficiarii finanțați, respectiv 850 de beneficiari și-au verificat eligibilitatea prin această platformă.

Despre reușită – Gălățan Răzvan – Expert și Director Operațional Goodwill Consulting: 

“Sunt mândru că împreună cu colegii mei și cu partenerii noștri dragi de la Smis am reușit să avem un număr record de contracte semnate pe POC 4.1.1. – componenta de ajutor de stat. Practic, 152 contracte de finanțare semnate aparțin clienților noștri, 1 din 6 contracte semnate pe această componentă sunt rezultatul proiectelor scrise de noi! Așteptăm cu mare încredere și rezultatele finale pe componenta de minimis și pe POC 4.1.1 BIS. Mulțumim tuturor clienților care au avut încredere să aleagă firma noastră! În spatele acestei reușite stau mii de ore de muncă, zeci de ore de webinarii ținute împreună cu Alexandru Eduard Picioruș, multe nopți petrecute la birou și devotament puternic din partea tuturor celor implicați. Felicitări super colegilor mei care au făcut aceste rezultate posibile, sunteți minunați!”.

Serviciile grupului Goodwill includ consultanță, elaborarea cererii de finanțare, implementare, organizarea procedurilor de achiziții publice, analiza situației financiare, analiză de piață, consultanță credite, internaționalizarea afacerii în Ungaria, proiectare, soluții energie regenerabilă și automatizare folosind tehnologii de tip RPA.

Antreprenorii din România au în 2023 oportunitatea de a obține fonduri europene nerambursabile pentru digitalizarea afacerii, achiziții echipamente și utilaje, proiecte cu profil agricol, lucrări de construcții/modernizarea spațiilor de producție/prestări servicii și investiții în active corporale și necorporale. Pentru a beneficia de verificarea gratuită a eligibilității, solicită consultanță gratuită cu un reprezentant local Goodwill Consulting, completând formularul de contact de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *