Google lansează mai multe facilităţi dedicate Campionatului Mondial de Fotbal / Mondialul e găzduit de Qatar și începe pe 20 noiembrie

qatar cupa mondiala fotbal 2022

Google a implementat o serie de facilităţi în mai multe produse ale companiei prin care utilizatorii se vor putea pune la curent cu evenimentele de la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar.

La fel ca şi cazul altor competiţii sportive, la o căutare după „world cup”, motorul de căutare va afişa informaţii punctuale, precum rezultatele şi programul meciurilor. În plus, utilizatorii se pot abona la notificări pentru meciurile cu care vor să fie la curent. Pentru asta va exista o pictogramă în formă de clopoţel pe care utilizatorii pot da click.

În acelaşi fel, pot fi urmărite echipele care participă la turneu. Vor fi primite notificări legate strict de echipele respective.

În Chrome pentru Android, utilizatorul poate folosi funcţia „pin live score”. Astfel, rezultatul meciului respectiv va fi afişat în timp real direct pe ecranul principal al telefonului.

Scorurile pentru meciurile de la Campionatului Mondial de Fotbal afişate în Google vor fi însoţite de date statistice şi probabilitatea victoriei, pentru cei care joacă la pariuri.

În colaborare cu FIFA+ şi mai multe televiziuni, Google va afişa şi rezumate video pentru meciuri, însă, acestea ar putea să nu fie disponibile în toate regiunile, în funcţie de drepturile de difuzare.

Acest conţinut va fi evidenţiat şi pe ecranul principal de la Android TV, sistemul de operare folosit de mai multe modele de televizoare şi de cele mai recente două modele de Chromecast.

În Google Search şi Google Maps vor putea fi descoperite restaurantele unde pot fi văzute meciurile de la ​​Campionatului Mondial de Fotbal. Acestea vor purta o etichetă cu „Showing the World Cup”.

Campionatul Mondial de Fotbal va începe pe 20 noiembrie şi se va desfăşura în Qatar.

 

Sursa foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *