Hidroelectrica relansează licitația pentru plata online a facturilor prin aplicația iHidro și pe site. Valoarea totală a contractului se ridică la 3,55 milioane lei

hidroelectrica sigla

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, a relansat licitația licitația pentru achiziția de servicii pentru plata facturilor cu cardul direct în aplicația iHidro și pe site, potrivit unui anunț publicat pe SEAP.

„Achiziția presupune încheierea unui contract cu o durată de 12 luni având ca obiect „Servicii de plată prin carduri bancare pentru clienții finali, prin aplicația proprie iHidro și pe site hidroelectrica.ro”. Termenul limită până la care operatorii economici pot transmite în SEAP solicitări de clarificări este cel târziu în a 15 a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor”, se arată în SEAP.

Valoarea totală estimată a contractului se ridică la 3,55 milioane lei.

Reamintim că, la începutul lunii, Hidroelectrica a anulat licitația pentru achiziția de servicii pentru plata facturilor cu cardul direct în aplicația iHidro și pe site pe motiv că „toate ofertele, cererile de participare sau proiectele au fost retrase sau au fost considerate inadmisibile”.

Printre companiile care au depus oferte se numărau Netopia Financial Services, PayU și respectiv Europayment Services (în asociere cu CEC Bank). Compania a lansat anul trecut aplicația iHidro care nu are funcția de a plăti facturile online, după cum a scris Economedia aici.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *