IKEA începe să recruteze peste 250 de angajați pentru magazinul din Timișoara

Redacția feb. 1, 2023 0 comentarii
IKEA_Romania

Retailerul IKEA a lansat programul de recrutare în masă și lansează peste 250 de locuri de muncă în cadrul viitorului magazin IKEA Timișoara, potrivit unui comunicat de presă.

Compania a angajat deja aproximativ 50 de persoane pentru noul magazin, iar în prezent caută să recruteze încă 250. Există mai multe roluri disponibile în departamentele operaționale, precum vânzări, logistică, relații cu clienții, restaurant.

Angajații IKEA au mai multe beneficii: abonament medical la o clinică privată, asigurare de viață, tichete de masă, decontare lunară parțială a cheltuielilor de transport, vouchere de vacanță, concediu de odihnă suplimentar, indemnizație suplimentară pentru turele de weekend și de noapte, bonusuri de performanță și planuri de pensie, în funcție de vechimea în cadrul companiei.

Magazinul IKEA Timișoara reprezintă următoarea etapă, după București, în planul de expansiune al IKEA România și IKEA Europa de Sud-Est. IKEA își propune să deschidă magazinul din Timișoara în vara acestui an.

Sursa foto: IKEA Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *