Liderul AUR, George Simion, protest la ASF, împreună cu zeci de susținători / Deputatul a pătruns în sediul instituției / În decembrie, a procedat la fel la sediul ministerului Energiei

george simion AUR ASF Sursa foto: Captura video

Liderul AUR, George Simion a venit în această dimineață la sediul Autorității de Supraveghere Financiară împreună cu zeci de susținători pentru a cere explicații conducerii în legătură cu prețul polițelor RCA. După câteva minute de protest în fața ASF, el și susținătorii au pătruns în clădire.

În holul instituției, protestatarii aduși de Simion au strigat: “PSD și PNL, anagajați la ASF! Demisia! Demisia!”

Apoi, liderul AUR a spus: “Noi am avut o întâlnire cu președintele ASF, care ne-a spus că soluția este în mâna guvernului, ceea ce cere AUR de un an zile, înființarea CEC Asigurări. O parte din piața de asigurări să fie preluată de statul român.”

Simion a mai afirmat că șefii ASF vor veni miercuri în Parlament și a anunțat că e gata să mute protestul “la CEC, pentru că dosarul înființării CEC Asigurări e pe masa conducerii CEC de un an de zile și nu înființează CEC Asigurări pentru RCA-urile, asigurările cele mai ieftine, nu vor să fie asumate de nimeni.”

Apoi, Simion și manifestanții care îl însoțeau au ieșit din clădire și au continuat protestul în fața ASF.

La începutul lunii decembrie, George Simion a procedat la fel și a intrat în sediul ministerului Energiei, lucru care l-a făcut pe ministrul Virgil Popescu să nu mai vină în sala de conferințe unde era așteptat de jurnaliști. Ministrul a apărut în fața presei cu o întârziere de mai bine de o oră, după ce George Simon a fost scos din clădire de jandarmi.

 

Sursa foto: Captura video

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *