Lidl deschide două magazine, în Timişoara şi Iaşi, ambele cu staţie de încărcare pentru automobile electrice

Carucior supermarket pixabay.com

Retailerul german Lidl a anunţat luni deschiderea a două noi magazine, unul în Timişoara şi altul în Iaşi, iar ambele unităţi vor dispune de câte o staţie de încărcare pentru automobile electrice.

“Lidl România continuă investiţiile pe plan local prin inaugurarea a două magazine noi pe data de 25 martie: unul în oraşul Timişoara şi celălalt în oraşul Iaşi. Ambele unităţi dispun de câte o staţie de încărcare pentru automobilele electrice”, se arată într-un comunicat publicat luni de companie și citat de news.ro.

Fiecare dintre cele două unităţi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.300 de metri pătraţi. Unitatea Lidl din Timişoara are peste 140 de locuri de parcare, în timp ce magazinul Lidl din Iaşi are peste 130 de locuri de parcare. Cele două magazine dispun de câte o staţie de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două maşini simultan.

În 2020, Lidl avea aproximativ 287.000 de angajaţi, dintre care peste 8.000 în România, unde retailer-ul german avea deschise peste 270 de magazine şi 5 centre logistice.

 

pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *