Liviu Dragnea își deschide o nouă afacere. Fostul șef PSD a făcut închisoare pentru corupție

Liviu Dragnea bucatar Captura YouTube

Liviu Dragnea și-a deschis o a doua afacere în domeniul comerţului cu ridicata de material lemnos, de construcţii şi echipamente sanitare, LND Trading SRL, potrivit datelor din platforma Termene.ro. Economica.net a scris prima dată despre acest subiect.

Dragnea a fost președintele PSD și a fost condamnat definitiv pentru corupție în mai 2019. El a petrecut doi în în închisoare după ce a fost condamnat într-un dosar instrumentat de DNA. În mandatul său de președinte al PSD, Dragnea a încercat prin intermediul premierilor pe care-i controla să distrugă legislația și instituțiile anti-corupție, provocând cele mai mari proteste din ultimul deceniu.

În plus, Dragnea a încercat să slăbească legăturile României cu UE și NATO printr-un discurs ultranaționalist și conspiraționist.

Compania a fost înființată pe 7 martie 2024, potrivit datelor din Termene.ro. Liviu Dragnea este acționarul principal, cu 90% din firmă, iar partenerul său de afaceri este Turcu Cristian Alin are 10%.

Reamintim că Liviu Dragnea mai este implicat într-un alt business. În 24 noiembrie 2023, fostul șef al Camerei Deputaților a înregistrat societatea Energy Multi Sistems SRL, în care deține 30% din părțile sociale.

Alături de Liviu Dragnea, alți doi asociați au investit în această nouă afacere. Mihai Sebastian Romulus deține, de asemenea, 30% din părțile sociale, în timp ce Dănuț Ungureanu deține 10%. Societatea Dami Procons International, specializată în lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, are, de asemenea, o cotă de 30% în Energy Multi Sistems SRL.

Și cei doi copii ai fostului politician Liviu Dragnea, Valentin Ștefan și Alexandra Maria, au pus bazele unei noi afaceri în luna iulie a anului 2023. Firma lor, denumită Stal Energy SRL, este focalizată pe producția de energie electrică și își are sediul în comuna Lita, Teleorman.

Captura YouTube

Comentarii

  1. Asta se întâmplă când justiția se face pe dosare inventate, nu pe realități. Dacă s-ar fi făcut pe realități Dragnea ar fi rămas în ismene și nu ar mai fi avut bani pentru asemenea investiții. Dar Savonea & Co nu-și doresc asta.

  2. Vorbiți prostii și manipulați lumea. Dragnea a fost unul dintre politicienii care au vrut să facă ceva pentru țara asta și pentru români. Majoritatea știm că a fost deținut politic pentru că încurca anumite persoane. Poliția politică l-am făcut martir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *