Lupta dintre Elon Musk și Mark Zuckerberg ar putea avea încasări de peste 1 miliard de dolari/ Un bilet pay-per-view va costa 100 de dolari

Redacția iun. 24, 2023 0 comentarii
Mark Zuckerberg

Elon Musk și Mark Zuckerberg sunt “foarte serioși” în privința schimbului de lovituri în octogon, iar fanii vor trebui să plătească dacă vor să privească, scrie CNBC.

Președintele UFC(Ultimate Fighting Championship), Dana White, a declarat pentru TMZ Sports că a vorbit cu ambii miliardari despre cearta lor pe rețelele de socializare din această săptămână, în urma căreia Zuckerberg a acceptat o provocare de “meci în cușcă” lansată de Musk pe Twitter.

Ultimate Fighting Championship este o companie americană de promovare a artelor marțiale mixte cu sediul în Las Vegas, Nevada.

“Mark Zuckerberg m-a sunat primul și m-a întrebat: “Vorbește serios?””. a declarat White. Când promotorul a luat legătura cu Musk, CEO-ul Tesla i-a spus: “Da, sunt foarte serios”.

White a spus că se află deja în “primele etape” de planificare a modului de organizare a luptei, dar nu a ezitat să sublinieze entuziasmul pe care se așteaptă să îl creeze această încăierare.

“Aceasta ar fi cea mai mare luptă din istoria lumii, mai mare decât orice s-a făcut vreodată”, a spus el. “Ar depăși toate recordurile de pay-per-view”.

Directorii din domeniul tehnologiei au o istorie de neînțelegeri, provocarea luptei venind după ce au apărut informații potrivit cărora compania Meta a lui Zuckerberg lucrează la construirea unui rival pentru Twitter.

În timp ce un pay-per-view standard al UFC costă 80 de dolari, White a spus că va cere 100 de dolari pentru meciul Musk-Zuckerberg.

Precedentul cel mai mare pay-per-view din istorie a fost Conor McGregor-Floyd Mayweather în 2017, a spus White, care a adus venituri de peste 600 de milioane de dolari.

Președintele UFC, Dana White, spune că lupta dintre Mark Zuckerberg și Elon Musk ar putea “tripla” cele 600 de milioane de dolari aduse de meciul dintre Floyd Mayweather și Conor McGregor din 2017.

Mayweather ar fi încasat 275 de milioane de dolari după ce a câștigat, în timp ce McGregor a plecat cu 85 de milioane de dolari.

Dar o luptă între Musk și Zuckerberg – cei mai bogați oameni nr. 1 și nr. 10 de pe planetă, cu o avere netă combinată de 340 de miliarde de dolari – ar stabili cu ușurință un nou record, a declarat White.

Cu toate acestea, probabil că cei doi nu caută să-și mărească averea netă din această luptă. În schimb, White a sugerat că fiecare dintre ei va lupta pentru o organizație caritabilă la alegere.

White a refuzat să speculeze cu privire la momentul în care ar putea avea loc lupta, dar a spus că este pregătit să o facă.

“Dacă acești tipi sunt serioși, eu fac lupte pe care oamenii vor să le vadă”, a spus el. “Cu asta mă ocup”.

 

Sursa foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *