Marcel Ciolacu i-a dat un interviu creatoarei de haine Dana Budeanu, cunoscută pentru teoriile conspiraționiste pe care le propagă 

G4Media nov. 14, 2023 0 comentarii
dana budeanu

Premierul Marcel Ciolacu i-a acordat marți un interviu creatoarei de haine Dana Budeanu în sediul guvernului, potrivit informațiilor G4Media. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al executivului, Mihai Constantin.

Dana Budeanu e cunoscută în mediul online pentru teoriile conspiraționiste pe care le propagă constant. Ea este invitată constant la televiziuni precum RTV (fondată de fugarul Sebastian Ghiță) și Antena 3 (fondată de mogulul Dan Voiculescu).

Budeanu a avut până în 2019 o colaborare cu Pro TV. Postul de televiziune a concediat-o după ce a scris pe rețelele sociale o postare care lua în derizoriu inițiativa ”Dăruieşte Viaţă”, care construieşte din donații un spital în Bucureşti pentru copiii bolnavi de cancer.

În perioada pandemiei Covid, a contestat purtarea măștii și vaccinarea, susținând că totul e un fals, potrivit Context.ro.

Ea a susținut, fără nici un fel de dovadă, că explozia de la Crevedia a unei stații de GPL deținută de fiul unui primar PSD ar fi fost provocată de persoane care au vrut să preia afacerea. „Eu nu pot sa fiu proasta pe subiectul Crevedia. Ala a fost un scenariu scris. Miza principala la acest Colectiv 2 nu a fost caderea guvernului PSD, ca PNL face cafele, ci asta a fost secundara. S-au grabit, pentru ca trebuia sa se intample in toamna. Langa, este o gradinita, cum la Colectiv au murit niste copii. Miza principala este preluarea acestei companii”, a declarat Budeanu la RTV.

sursa foto: Captură video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *