Ministerul Transporturilor va transmite LIVE, cu drone tot ce se întâmplă pe şantierele din ţară/Cum arată dronele CNAIR

UMB Autostrada Transilvania

Ministerul Transporturilor va transmite LIVE, cu ajutorul dronelor tot ce se întâmplă pe şantierele din ţară, a spus la finalul audierii din Parlament, Sorin Grindeanu, ministrul desemnat al Transporturilor. Măsura este inspirată din cei patru ani în care Grindeanu a fost viceprimar la Timişoara şi a răspuns de monitorizarea lucrărilor edilitare din municipiu, urmărindu-i pe constructori : ,,Una din primele măsuri pe care le voi lua, imediat ce vine bugetul şi o să vină destul de repede ca toţi românii să vadă cum merg şantierele din România. Să vadă, nu doar Grindeanu sau eu ştiu, secretarii de stat. Se poate face simplu cu tehnica actuală, cu drone care să transmită LIVE pe site-ul Ministerului tot ce se întâmplă pe şantierele din România. ” a spus Grindeanu.

Monitorizarea şantierelor şi accesul publicului la mersul lucrărilor nu este o idee nouă. În 2015, fostul director general al Companiei de Drumuri monta camere de înregistrare pe şantiere, însă, constructorii reuşeau să le obtureze.

De asemenea, CNAIR a mai folosit drone pentru a transmite live de la inaugurarea unor autostrăzi, precum primul lot al Autostrăzii A 10 Sebeş -Turda deschis în 2020.

 

Sursa foto: Asociaţia Pro Infrastructură

Comentarii

  1. Dronele le-a adus – inventat neispravitul asta de Grindeanu ? Asta n-a facut NIMIC – NICIODATA – ca tot pesedelul ! Acum IAR N-O SA FACA NIMIC ! Doar …. ra h atul praf ! Ba neica – nimeni – “Ai dinainte” au DEBLOCAT tronsonu Pitesti – Sibiu (nici nu poti intelege tu – un do bi toc PSD-ist uriasa importanta a PRIMEI autostrazi peste Carpati – Au deblocat Ssi INCEPUT autostrada Moldovei – Au inceput CU SUCCES drumul rapid Craiova – Pitesti ….. Tot ce haita voastra de BANDITI PSD-isti N- A FOST IN STARE SA FACA ANI DE ZIEL Hia SIK KTIR – lasa gura (sau a la PSD : Ciocu’ mic) si mars la treaba – daca esti in stare ! Si tare ma tem ca esti NUL SI NEAVENIT – mai rau ca un ra h at in ploaie ! Numai cand iti vad mutra plina de avanturi dubioase – ma gandesc la vechiul cuvant oltenesc – LOTRU (nu raul si pungasul PSD !)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *