Moda hainelor second-hand la supermarket prinde și în România. Auchan ajunge la 10 magazine care comercializează și haine purtate

Redacția sept. 2, 2021 1 comentarii
haine second hand, economie circulara, Auchan Craiova

Trendul economiei circulare prinde, treptat, și în România. Retailerul Auchan a anunțat că a ajuns la o rețea de 10 locații în care comercializează haine purtate, după deschiderea celui mai recent magazin la Craiova.

Pe 1 septembrie a avut loc deschiderea celui de-al zecelea magazin „O nouă viață by Auchan” în hipermarketul din Craiova, din cadrul Electroputere Parc. Printr-un parteneriat cu lanțul local de magazine de modă Monique Investment, clienții vor putea găsi, pe lângă colecțiile vestimentare din oferta Auchan, și o selecție de haine pre-purtate, în stare perfectă de comercializare. Spațiul dedicat în incinta hipermarketului este de 43 mp și oferă clienților o gamă variată de articole vestimentare pentru femei, bărbați și copii, iar prețurile de vânzare variază între 5-150 lei.

Demarat în luna februarie a acestui an, proiectul de economie circulară reprezintă o premieră pentru piața locală de retail, fiind una dintre soluțiile propuse de Auchan ca parte a strategiei proprii de reducere a amprentei de carbon.

Astfel, în ultimele 7 luni, în shop-urile O nouă viață deschise în incinta hipermarketurilor Auchan din 9 orașe, în parteneriat cu lanțurile de magazine LaMajole și Monique Investment, au fost comercializate peste 90.000 de obiecte vestimentare, magazinul Timișoara Nord fiind cel care a înregistrat cele mai multe vânzări. Bluzele de damă și rochiile se află în topul celor mai bine vândute articole din rețeaua O nouă viață.

Compania vizează extinderea programului și în restul hipermarketurilor din țară, completând astfel acțiunile deja existente de reducere a poluării textile. Auchan și-a propus să deschidă alte trei magazine de acest fel până la finalul acestui an și încă 12 în decursul anului următor.

Citește și: Haine second-hand la supermarket sau cum a ajuns trendul “economiei circulare” și în România: Auchan va comercializa produse purtate în două magazine din România

Comentarii

  1. Na belea, ce am ajuns, sa purtam haine de la alții, adică puțin purtate. Sa stea mult și bine, când voi cumpăra eu, hoție pe spinarea celor care cumpără, nu mai știu cum sa se îmbogățească, hhhhhh, îmi vine să plâng 😭…. 😰

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *