Musk se va antrena dacă va avea loc meciul de arte marțiale în cușcă împotriva lui Zuckerberg

Redacția iun. 25, 2023 0 comentarii
Elon Musk 1 foto Facebook-Wikipedia

Elon Musk a declarat că va începe să se antreneze dacă lupta în cușcă de arte marțiale mixte pe care a provocat-o cu colegul său miliardar, magnatul media Mark Zuckerberg, va prinde contur, scrie Reuters.

Musk, proprietarul Twitter, a scris marți pe Twitter că este dispus să se lupte în cușcă în Las Vegas cu Zuckerberg, CEO al companiei mamă a Facebook, Meta, care s-a antrenat în jiu-jitsu.

“Nu am început încă să mă antrenez. Așa că, dacă se va întâmpla asta, o voi face”, a declarat Musk într-o discuție pe Twitter cu Ashlee Vance, autoarea unei cărți despre Musk și cursa spațială.

Meciul “s-ar putea întâmpla cu adevărat”, a declarat Musk în timp ce participa la o petrecere de ziua sa de naștere în Europa, adăugând că este posibil ca totul să iasă prost dacă Zuckerberg ia în serios meciul.

Musk a mai spus că investițiile SpaceX în racheta Starship, al cărei zbor de debut a explodat deasupra Golfului Mexic în aprilie, ridicând semne de întrebare cu privire la impactul asupra mediului, s-ar putea apropia de 3 miliarde de dolari în acest an.

Musk a spus că SpaceX lucrează la îmbunătățiri pentru Starship.

 

Wikipedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *