NEPI Rockcastle începe, prin NEPI Residential, construcția Vulcan Residence

VR_parc

NEPI Residential, noua divizie a grupului NEPI Rockcastle, care se va ocupa de dezvoltarea proiectelor de locuințe de lângă mall-urile companiei, a primit autorizația de construcție și va începe lucrările la Vulcan Residence, cel mai nou complex de apartamente din zona 13 Septembrie, București.

Vulcan Residence va fi construit într-o singură fază, P+12 etaje, cu etajul 12 retras, și va avea 256 de apartamente (studiouri simple și duble, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, precum și unități de tip penthouse pe două niveluri). Arhitectura clădirii, construcția la cele mai noi standarde de sustenabilitate și eficiență energetică (nZEB), precum și finisajele moderne, contribuie la transformarea zonei într-una adaptată stilului de viață contemporan.

Proiectul va fi finalizat în trimestrul III din 2023, iar investiția se ridică la aproximativ 22 milioane euro.

Sursa foto: NEPI Rockcastle

“Vulcan Residence înseamnă <Aproape de toate>. Viitorii proprietari vor avea la îndemână toate facilitățile  pentru o viață mai simplă și mai eficientă. Primul proiect NEPI Residential înseamnă o investiție proprie solidă, pe termen lung, și reflectă încrederea grupului în versatilitatea și atractivitatea proiectelor mixte – retail, birouri, rezidențial. Viitorul proiectelor rezidențiale este reprezentat de locuri și spații unde oamenii au acces facil la toate aspectele calitative care definesc stilul de viață contemporan”, a declarat Iulian Rusu, Head of NEPI Residential.

Poziționat între străzile Mihail Sebastian și Șoseaua Progresului, complexul rezidențial va pune la dispoziția viitorilor proprietari locuri de parcare subterane și supraterane, oferind și stații de încărcare pentru autoturisme, scutere și trotinete electrice. Locul de joacă din incinta complexului rezidențial, spațiile verzi și spațiile comerciale de servicii de la parterul clădirii sunt alte câteva beneficii ale noului proiect.

Zona unde se va construi Vulcan Residence este poziționată strategic, lângă centrul comercial Vulcan Value Center, la 10 minute de Piața Unirii și Palatul Parlamentului și în imediata apropiere a unor puncte de interes pentru tinerele familii precum creșe, grădinițe, școli și licee. Vulcan Residence beneficiază de o rețea excelentă de transport public local, iar Parcul Sebastian se află în imediata vecinătate a complexului, alături de Parcul Izvor, Parcul Carol și  Arenele BNR, la mai puțin de 10 minute distanță, oferind opțiuni variate de petrecere a timpului în aer liber.

Pentru vânzarea acestui prim proiect rezidențial, NEPI Rockcastle a ales un parteneriat cu Crosspoint Real Estate, în calitate de agent exclusiv.

Prețurile de lansare pornesc de la 64.500 euro + TVA pentru studiouri cu o suprafață utilă totală de 44 mp și ajung până la 218.000 euro + TVA pentru un duplex cu 4 camere, situat la ultimele două etaje ale complexului, cu scară interioară și cu o suprafață utilă totală de 146 mp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *