Netflix ar putea scumpi abonamentele după ce greva actorilor din Statele Unite se va încheia

Netflix filme sursa foto: Pexels/ John-Mark Smith

Netflix intenționează să majoreze prețul abonamentului său fără reclame după ce greva actuală a actorilor de la Hollywood se va încheia, potrivit Wall Street Journal, ceea ce a dus la o creștere de peste 3% a acțiunilor companiei de streaming.

Netflix discută despre majorarea prețurilor pe mai multe piețe la nivel global, dar va începe probabil cu Statele Unite și Canada, a relatat WSJ, citând persoane familiarizate cu acest subiect, scrie Reuters.  Nu a fost imediat clar cu cât de mult va crește Netflix prețurile sau când anume vor intra în vigoare noile prețuri, potrivit articolului. Netflix a refuzat să comenteze.

Discuțiile dintre sindicatul actorilor SAG-AFTRA și Alianța Producătorilor de Film și Televiziune (AMPTP), care reprezintă studiourile, sunt în curs de desfășurare, următoarea lor întâlnire fiind programată miercuri.

Sindicatul scenariștilor a ajuns la un acord provizoriu cu AMPTP săptămâna trecută, după cinci luni de negocieri eșuate.

Netflix a redus prețurile abonamentelor în unele țări în luna februarie. În aceeași lună, a prezentat un plan de combatere a partajării parolelor de către abonați, care a fost implementat în peste 100 de țări în luna mai.

 

sursa foto: Pexels/ John-Mark Smith

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *