Nicuşor Dan: Am achitat constructorilor facturi restante de circa 48,5 de milioane lei. Achităm aceste datorii ca să evităm angrenarea PMB în litigii pentru neplata facturilor şi, în unele cazuri, şantierele să nu fie blocate

Redacția oct. 17, 2022 0 comentarii
BUCURESTI - NICUSOR DAN - PARCARE CORA PANTELIMON, trafic, Bucuresti, parcari

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că au fost achitate facturi restante în valoare de aproximativ 48,5 de milioane de lei, pentru Penetraţia Splaiul Indenpendenţei Ciurel şi obiectivul de investiţii Reabilitarea sistemului rutier şi liniile de tramvai din Pantelimon, scrie News.ro.

„Achităm aceste datorii ca să evităm angrenarea Primăriei Capitalei în litigii pentru neplata facturilor şi, în unele cazuri, şantierele să nu fie blocate”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Acesta spune că pentru obiectivul Penetraţia Splaiul Independenţei Ciurel, a plătit facturi restante pentru lucrări în valoare de 29,7 milioane lei. Totodată, pentru obiectivul de investiţii ”Reabilitare sistem rutier şi linii de tramvai Pantelimon” – (Park & Ride Cora Pantelimon) a achitat 13,7 milioane lei, iar pentru lucrări la proiectul ”Străpungere Bd. Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu” am plătit 5 milioane de lei.

„Achităm aceste datorii ca să evităm angrenarea Primăriei Capitalei în litigii pentru neplata facturilor şi, în unele cazuri, şantierele să nu fie blocate. În perioada următoare ne vom ocupa şi de facturile aferente a două obiective din programul de reabilitare a sistemului de termoficare”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *