Noul șef al CFR Infrastructură este cel care ar fi adus membri de partid la marele miting PSD din 2018

Tren de Lucru la regionala Braşov

Ion Simu, fost şef al Regionalei CFR Infrastructură Timișoara, a fost numit în funcţia de director general interimar al companiei CFR Infrastructură prin decizia Consiliului de Administraţie care nu a mai prelungit mandatul lui Ioan Pintea, numit la începutul anului 2020, în mandatul lui Lucian Bode, potrivit surselor Economedia.

Potrivit publicaţiei Pressone, Simu, membru PSD Caraş Severin ar fi contribuit la transportul membrilor de partid la marele miting PSD din vara anului 2018. Atunci, Simu ar fi decis suplimentarea garniturilor spre București, pentru a aduce în Capitală participanți la miting.

Notă: Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, deputat de Timiş, este născut în Caransebeş, judeţul Caraş – Severin.

Vezi aici declaraţia de avere a noului şef CFR SA.

Practic, după aproape doi ani de mandat (unul peste media din Ministerul Transporturilor), Ioan Pintea revine în poziţia de director la regionala CFR Braşov.

Sub conducerea lui Pintea, CFR Infrastructură a început să crească numărul kilometrilor de şină reparaţi, inclusiv în regie proprie, cu trenul de lucru de la Regionala CFR Braşov (deocamdată singurul din ţară) şi a reuşit să obţină finanţare prin PNRR pentru două proiecte de investiţii, ambele de peste un miliard de euro: electrificare şi modernizare pe Magistralele Oradea – Cluj Napoca, respectiv Caransebeş – Timişoara.

După ieşirea USR de la guvernare, la Ministerul Transporturilor mai rezistă un singur director de mare companie: Cătălin Prunariu, şeful Tarom, numit în mandatul lui Drulă.

Sursa CFR Infrastructură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.