[P] Peste 200 de companii internaționale înregistrate în iFlow de la doar un an de la lansare. Cum au reușit?

Marketing apr. 22, 2021 0 comentarii
iFlow

Cererea mare pentru aplicația de pontaj & HR din România, a rezultat în lansarea internațională la începutul anului 2020. S-au înregistrat peste 200 de conturi străine, din toate colțurile lumii.

După succesul de a avea peste 30.000 de utilizatori înscriși, dezvoltatorii iFlow au adaptat aplicația pentru companiile internaționale și au început promovarea. Un alt factor major care a împins lansarea soft-ului în străinătate a fost și multitudinea de companii multinaționale din România, care după implementarea iFlow, au recomandat-o și colegilor lor din alte țări.

Companiile străine au realizat de mult timp importanța unui soft online de pontaj & HR

Importanța automatizării proceselor de muncă cu ajutorul unui soft online este un concept care există de mult timp pe piața de business. Companiile își doresc să salveze timp, să lucreze eficient și mai ales într-un mod transparent.

Implementarea unei aplicații online de HR este esențială pentru buna funcționare a companiei. Informațiile circulă într-un flux direct, controlat și organizat. Flexibilitatea care vine odată cu utilizarea unui software este unică. Managerii controlează la ce au acces angajații, setează liderii lor direcți, iar personalul de HR monitorizează activitatea.

O astfel de aplicație devine asistentul perfect pentru departamentul de resurse umane. Sunt reduse toate procesele manuale legate de pontaj, program de lucru, timp muncit, cereri de concediu și ore suplimentare.

Feedback-ul primit de la companiile internaționale îndeamnă creatorii iFlow să nu se oprească aici

Echipa din spatele aplicației procesează și acționează rapid pe baza cerințelor clienților săi. De aceea, iFlow se diferențiază de multe astfel de soft-uri de pe piață, atât național, cât și internațional.

Indiferent dacă mediul legislativ din străinătate este cu totul diferit față de cel din țară, aplicația este totuși o alegere potrivită. iFlow este ușor de personalizat, iar funcționalitățile inteligente sunt practice și extrem de intuitive.

„Avem o mare creștere a volumului de cereri și vânzări în ultima perioadă deoarece foarte multe companii au trecut complet la munca de acasă în ultimul an. De când aplicația este disponibilă în limba engleză, alături de multe instrumente de învățare precum training-uri pentru angajați, ghiduri și tutoriale video, procesul de vânzare și implementare este mult mai facil”, a spus Elisa Sălcudean, Sales Manager iFlow.

Pe baza discuțiilor avute cu managerii de business locali sau străini, s-a ajuns la concluzia că majoritatea companiilor vor alege să continue munca într-un mod hibrid datorită pandemiei. Pentru managementul și supravegherea unor angajați care lucrează în mod hibrid este esențială utilizarea unei aplicații care se actualizează în timp real cu informațiile adăugate.

Companiile străine spun că aplicația îndeplinește toate cerințele și funcțiile necesare, totul la un preț accesibil.

Compania ta trece la următorul nivel: reduci haosul și gestionezi eficient organizația ta

Nevoia de aplicații care să simplifice munca este indispensabilă în orice domeniu. Acest lucru se aplică și pentru angajații tăi și departamentul de resurse umane.Administratorii au acces în timp real la toate informațiile despre angajați, personalul din companie are autonomie pentru a-și gestiona pontajul, zilele de concediu și orele suplimentare, iar responsabilii au acces la toate documentele HR de care au nevoie din punct de vedere legal.

Metodele stricte de colaborare între angajați, responsabili, administratori și contabili pot deveni flexibile, transparente și rapide. Trecerea unui business la următorul nivel începe cu o organizare internă extrem de bună și eficientă.

Toate companiile se pot muta într-un mediu digital și sigur chiar de astăzi

Este foarte important ca trecerea de la metode și procese manuale la unele digitale să fie lină, dar în același timp rapidă. De aceea, specialiștii din spatele iFlow au dezvoltat planuri moderne de implementare pentru companii mici, medii și mari, indiferent de domeniul de activitate.

Alătură-te altor mii de companii care au ales implementarea unei aplicații de pontaj & HR în organizația lor. Creează-ți un cont în iFlow și testează aplicația pentru 30 de zile gratuit cu întreaga ta echipa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.