Pariul lui Elon Musk pe Tesla: Mașini autonome și roboți umanoizi care vor lucra împreună cu angajații în fabricile Tesla

elon musk

Cele mai importante produse Tesla în acest an și anul viitor nu vor fi mașinile, ci software-ul care va permite conducerea mașinii autonome și un robot umanoid care va lucra în fabrici, alături de angajați, a declarat CEO-ul Elon Musk, transmite Reuters.

Promisiunile îndrăznețe ale lui Elon Musk din industria mașinilor electrice se confruntă cu provocări majore, de la tehnologie la reglementare. Tesla și alte companii auto și-au ratat țintele pentru software-ul care permite conducerea autonomă de ani de zile.

Însă Musk sfidează opiniile scepticilor. Unii șoferi Tesla cumpără pachete de 12.000 de dolari pentru funcția de pilot automat, în așteptarea că autonomia completă va fi disponibilă foarte curând, iar 60.000 de șoferi Tesla testează cel mai recent software de pilot automat. Tesla folosește camere și inteligență artificială, evitând alte tehnologii precum radarul.

Philip Koopman, profesor la Universitatea Carnegie Mellon, care a lucrat la siguranța vehiculelor autonome, a spus că o mare problemă este că pot apărea în mod constant probleme. Acesta spune că este foarte dificil ca o astfel de tehnologie să ofere siguranță completă.

Sursa foto: Facebook / Elon Musk Quotes & News

Comentarii

  1. Inceputul sfarsitului.
    Si a “botezat” copilul cu un sir de cifre si reporterii i-au urat la multi ani de ziua lui si gogomarca asta n-a stiut cui ureaza…
    Va dati seama ce nulitate e individu’ si ce draci are in cap si il conduc ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.