PENNY implementează roboți pentru automatizarea proceselor repetitive

magazin penny foto bun

PENNY România, parte a grupului REWE, anunță o inițiativă de eficientizare a operațiunilor sale prin implementarea roboților software talent, în parteneriat cu Tailent, furnizor de tehnologie RPA (Robotic Process Automation) de vârf, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit companiei, implementarea roboților software Tailent în industria retailului are ca scop principal automatizarea sarcinilor repetitive și predispuse la eroare, pentru a elibera timpul și resursele angajaților, permițându-le să se concentreze pe activități cu valoare adăugată mai mare.

PENNY România transmite că a început implementarea tehnologiei Tailent acum mai bine de un an.

„Retailul, una dintre industriile strategice cele mai încercate de dinamica pieței, se confruntă cu provocări semnificative în ultimii ani. Resursele interne, atât umane cât și materiale, sunt supuse unei presiuni imense. În această realitate, digitalizarea și automatizarea devin esențiale pentru eficiența și succesul companiilor din industria de retail. Roboții Tailent reprezintă o forță de muncă digitală care preia munca grea din back-office-ul companiilor și o transformă în productivitate, reducere de costuri și noi oportunități de business bazate pe expertiza oamenilor eliberați de task-urile redundante și repetitive”, spune Mihai Paraschiv, Chief Growth Officer la Tailent.

PENNY Romania colaborează cu doi furnizori de servicii software de încredere pentru implementarea cu succes a acestei soluții. Encorsa, o companie specializată în transformarea digitală și simplificarea proceselor operaționale, și RBC, un furnizor cu tradiție în soluții pentru retail, ambii parteneri certificați Tailent, contribuie cu expertiza lor în implementarea roboților software Tailent în cadrul companiei. 

Comentarii

 1. Sigur este bine sa avem roboti, inteligenta artificiala, nu-i așa!?!
  Problema delicata e că pleacă niste oameni. Unde pleacă, nimeni nu știe.
  Cert e faptul că oamenii care sunt și vor fi din ce in ce mai multi înlocuiți, sunt oameni care au nevoi, mâncare, haine, apa, gaze, casa
  Roboții nu au astfel de nevoi!!!
  Păi dacă toți oamenii sunt înlocuiți de roboti, pentru cine vor fi produsele și serviciile fabricate / oferite de roboti, dacă oamenii nu mai au servicii, deci nu mai au bani?
  Și cum se va rezolva cu sănătatea și cu pensiile, dacă nu mai cotizează nimeni?
  Nu cumva trebuie repede o lege prin care sa se limiteze la maxim 50-60% gradul de robotizate al economiei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *