Poșta Română va vinde produse alimentare în oficiile poștale, în urma unui parteneriat cu Auchan

Poșta Română Auchan

Compania Națională Poșta Română va vinde produse alimentare și nealimentare în incinta oficiilor poștale din țară, după ce a încheiat un parteneriat în acest sens cu Auchan Retail România. Proiectul debutează cu o etapă pilot în 4 oficii poștale din Pitești, anunță compania de stat.

Gama selecționată este formată din aproximativ 150 de produse și este expusă pe o suprafață de vânzare de 10-12 mp în incinta oficiilor poștale. Clienții vor putea găsi aici produse de băcănie, dulciuri, băuturi, snacks-uri, dar și o selecție de articole nealimentare.

„Prin acest proiect deschidem o nouă perspectivă asupra pieței, prin diversificarea plajei de servicii oferite clienților în oficiile poștale. În același spațiu în care aceștia vor accesa serviciile noastre clasice, de astăzi, vor beneficia de o ofertă bogată de produse alimentare și nealimentare din portofoliul partenerului nostru, ceea ce va avea un efect pozitiv pentru consumatorii care îşi doresc să poată rezolva lucrurile repede şi uşor”, a spus Valentin Ștefan, Directorul General al Companiei Naționale Poșta Română.

„În cadrul etapei pilot vom testa și evalua o selecție de gamă de ultra-proximitate adaptată specificului oficiilor poștale”, a declarat Ionuț Ardeleanu, Director General Auchan Retail România.

În funcție de gradul de satisfacție înregistrat în rândul clienților în urma etapei pilot, cele două companii își propun o extindere la scară largă a proiectului care să acopere, treptat, cât mai multe oficii poștale din România.

Poșta Română are o rețea de 5.500 de oficii poștale.

Auchan România are în portofoliu 223 magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 5 supermarketuri și 185 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care 176 în stațiile Petrom, cât și magazinul online. Compania are o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro.

Comentarii

    • Auchan vine foarte bine și în Rusia. E printre puținii retalieri europeni care continuă să alimenteze cu bani mașinăria de război sovietică!

  1. Mi-a adus aminte de primii ani dupa 1989, când am cumparat cartofi de la un magazin de piese auto si de la o florarie.

  2. Se transforma in butic ? 😂😂😂 statul plateste chirie pt marfa de butic ? 🤭😂😂😂🥨🥨🥨🥬🥬🥬

  3. .. ăștia ar face orice altceva decât servicii postale pentru care există ca entitate, n-ar umbla la modul lor de organizare si lucru nici morti. Pentru cine vrea sa se întoarcă in timp sa faca o vizita într-un oficiu poștal, aceleași imprimante care caraie, felicitări pe pereți si strigate intre angajați blazati. Eu as zice sa nu se oprească la chipsuri si suc ci să încerce și cu farmacii, păcănele si pariuri daca tot s-au apucat de schimbări.

  4. Prostia n are limite.
    Pe Posta Romana au facut o francezii posta. O tavalesc pe unde apuca, cu acceptul inteligentei artificiale care o conduce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *