Premier Energy semnează achiziția a două proiecte fotovoltaice cu o capacitate combinată de 86 MW și o capacitate de stocare de 16 MW

casa panouri solare fotovoltaice Sursa foto Pixabay (2)

Premier Energy Group, prin Alive Renewable Holding Limited, alături de Motor Oil Renewable Energy Single Member S.A. (“MORE”), au semnat achiziția a două noi proiecte fotovoltaice pentru producerea de energie electrică din surse regenerabile, potrivit unui document publicat la Bursa de Valori București (BVB).

Aceste două proiecte însumează o capacitate de 86 MW în dezvoltare, precum și o capacitate de stocare de 18 MW, marcand angajamentul companiilor de a extinde infrastructura de energie regenerabilă. Achiziția este supusă aprobărilor Consiliului Concurenței și FDI.

Cele doua proiecte urmeaza a se dezvolta în județul Buzău. Alive Capital S.A, subsidiara grupului Premier Energy, va coordona dezvoltarea proiectelor fotovoltaice, Premier Energy și MORE. Premier Energy și MORE își propun să finalizeze construcția proiectelor până în a doua jumătate a anului 2025.

Aceasta achiziție confirmă strategia Grupului Premier Energy de a viza în continuare noi achiziții strategice și dezvoltarea de noi proiecte în domeniul energiei regenerabile, ca urmare a angajamentului său de a contribui direct la combaterea schimbărilor climatice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *