Premierul Nicolae Ciucă a discutat cu reprezentanții HoReCa despre măsurile de sprijin şi creşterea preţurilor la energie şi gaze naturale

Redacția sept. 14, 2022 0 comentarii
restaurant Pixabay

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a primit, miercuri la Palatul Victoria, delegaţia reprezentanţilor HORECA, pentru a analiza efectele măsurilor de sprijin pe care Guvernul le-a implementat şi pentru a stabili modalităţile de promovare de noi soluţii în acest sens.

În cadrul dialogului, au fost identificate propuneri prin care HORECA poate accesa sprijinul necesar pentru a menţine activitatea şi a păstra locurile de muncă, în contextul dificil generat de efectele pandemiei de COVID-19, ale războiului din Ucraina şi ale creşterii preţurilor la energie şi gaze naturale, arată comunicatul de presă al Guvernului.
Măsurile concrete de sprijin pentru HORECA vor fi avansate pe baza discuţiilor tehnice realizate în cadrul grupului de lucru coordonat la nivelul Cancelariei Prim-Ministrului, din care vor face parte reprezentanţii ministerelor de resort şi cei ai industriei.

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a discutat, la Palatul Victoria, delegația reprezentanților HoReCa, pentru a analiza efectele măsurilor de sprijin pe care Guvernul le-a implementat și pentru a stabili modalitățile de promovare de noi soluții în acest sens.

În cadrul dialogului, au fost identificate propuneri prin care HoReCA poate accesa sprijinul necesar pentru a menține activitatea și a păstra locurile de muncă, în contextul dificil generat de efectele pandemiei de COVID-19, ale războiului din Ucraina și ale creșterii prețurilor la energie și gaze naturale.

Măsurile concrete de sprijin pentru HORECA vor fi avansate pe baza discuțiilor tehnice realizate în cadrul grupului de lucru coordonat la nivelul Cancelariei Prim-Ministrului, din care vor face parte reprezentanții ministerelor de resort și cei ai industriei.

sursa foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *