Președintele ANPC, legat de majorarea prețurilor la polițele RCA: Comerţul, fie el cu produse sau servicii, este liber

Redacția mart. 9, 2023 0 comentarii
asigurare, rca, asigurare auto

Preşedintele ANPC, Horia Constantinescu a declarat joi, despre majorarea preţurilor la poliţele RCA, că trebuie să înţelegem că comerţul, fie el cu produse sau servicii, este liber şi că o piaţă concurenţială corectă va stabili fiecare dintre operatorii ecoonomici din domeniu dacă au făcut alegerea corespunzătoare, scrie News.ro.

„Trebuie să înţelegem, comerţul fie el cu produse sau servicii este liber, cred că o piaţă concurenţială corectă va stabili fiecare dintre operatorii ecoonomici din domeniu dacă au făcut alegerea corespunzătoare”, a spus Constantinescu.

„Binenţeles că acolo unde se poate identica că au existat înţelegeri în spatele uşilor închise, sunt convins că autorităţile competente vor face investigaţii”, a mai spus şeful ANPC, la Palatul Victoria.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a declarat joi despre majorarea preţurilor la poliţele RCA că autoritatea responsabilă este ASF şi cu siguranţă, zilele următoare Autoritatea va analiza şi va lua deciziile care se impun într-un astfel de context.

Sursa foto: playtech.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *