Primăria Capitalei scoate la concurs peste 20 de posturi în 4 departamente diferite. Cum se pot înscrie cei interesați

Redacția iul. 18, 2022 0 comentarii
tastatura, job, somaj, șomeri

Primarul general al Capitalei anunţă, luni, că instituţia face angajări în patru dintre departamente, fiind scoase la concurs mai mult de 20 de posturi. Primarul prezintă condiţiile de participare şi modalităţile de înscriere, scrie News.ro.

„Căutăm specialişti din mai multe domenii care să se alăture echipelor noastre din 4 departamente care gestionează domenii importante ale administraţiei publice locale”, a transmis, luni, Nicuşor Dan.

Primarul anunţă că Direcţia de Mediu Organizează concurs pentru ocuparea a 8 posturi de execuţie vacante în cadrul a 4 servicii: Serviciului Monitorizarea Calităţii Mediului, Serviciului Ecologie Urbană, Serviciului Avize şi Acorduri, Serviciului Monitorizare Spaţii Verzi.

Proba scrisă a concursului se va desfăşura în data de 23 august 2022, iar interviul va fi susţinut într-un termen de maximum 5 zile de la data primei probe. Dosarele de înscriere pot fi depuse până la data de 3 august 2022

De asemenea, Direcţia Juridic Organizează concurs pentru a 4 posturi publice de execuţie vacante în cadrul a 3 servicii: Serviciului Evidenţă, Analiză, Soluţionare şi Gestiune Notificări Legea nr. 10/2021, Biroul Analiză şi Soluţionare Petiţii Legile Proprietăţii, Serviciul Legislaţie.

Proba scrisă a concursului se va desfăşura în data de 25.08.2022, iar interviul va fi susţinut într-un termen de maximum 5 zile de la data primei probe.

Dosarele de înscriere pot fi depuse până la data de 3 august 2022.

Potrivit primarului, Direcţia Relaţia cu ONG, Sindicate şi Patronate Organizează concurs pentru ocuparea a 5 posturi publice de execuţie.

Proba scrisă a concursului se va desfăşura în data de 24.08.2022, iar interviul va fi susţinut într-un termen de maximum 5 zile de la data primei probe.

Dosarele de înscriere pot fi depuse până la data de 3 august 2022.

În plus, Direcţia Patrimoniu Organizează concurs pentru ocuparea a 4 posturi vacante de execuţie în cadrul a 3 servicii: Serviciul Evidenţă Patrimoniu, Serviciul Cadastru, Biroul Exproprieri.

Dosarele pot fi depuse până pe data de 01 august 2022, concursul va avea loc pe data de 11.08.2022, interviul va fi susţinut într-un termen de maximum 5 zile de la data primei probe.

Foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *