Producătorul de huse pentru mașini Bader intră pe piața din România și preia fabrica Curtici de la grupul Coindu

Bader

Producătorul de huse pentru mașini Bader preia fabrica Curtici România de la grupul Coindu. Compania a precizat că aceasta va servi ca un centru crucial pe piața europeană.

Bader România este situată la doar 10 km de granița cu Ungaria și are o echipă de peste 800 de angajați. Compania a declarat.

„Cunoștințele noastre în domeniul confecționării huselor de mașini, împreună cu experiența și cu amprenta pe care Bader o are deja în zonă, reprezintă fuziunea perfectă pentru a îndeplini cerințele clienților noștri. Fiind practic cea mai mare întreprindere din zona Curtici, strânsa relație dezvoltată în timp cu comunitate locala vine în susținerea proiectelor pe care le dezvoltăm și este în acord cu politicile Bader la nivel global”, spune Lucian Burcă, director general Bader Romania.

Fabrica de piele de cai Otto Bader a fost înființată în 1872 în Göppingen ca o tăbăcărie de piele de pantofi, care s-a specializat ulterior în producția de piele pentru tapițerie de mobilă. Bader are un personal de 12.100 de angajați în 11 unități de ultimă generație situate pe cinci continente.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *