Producătorul de profile PVC Deceuninck a lansat campania de sustenabilitate „Fiecare fereastră contează”

Deceuninck Fiecare fereastra conteaza (1)

Deceuninck, unul dintre principalii producători mondiali de profile PVC pentru ferestre și uși, a lansat campania „Fiecare fereastră contează”, parte a strategiei de sustenabilitate de la baza filosofiei companiei, a anunțat Ovidiu Cilibiu, directorul de vânzări al Deceuninck România.

Concret, profilele de top ale producătorului belgian garantează o izolație excelentă, care se traduce prin economii la facturi și reducerea consumului de curent electric, dar și printr-o amprentă de carbon mai mică.

Deceuninck activează pe piața din România de 26 de ani

Înființată în 1937 în Belgia, Deceuninck a ajuns printre primele trei companii din lume în producția de profile PVC pentru ferestre și uși. Cu unități de producție în 17 țări și peste 3.900 de angajați, compania furnizează profilele sale în 90 de țări din întreaga lume. Deceuninck activează pe piața din România de 26 de ani.

25 de milioane de euro – investiție finalizată

Compania a acordat, de câteva decenii deja, o atenție deosebită reducerii emisiilor de CO2 în procesul de producție, crescând treptat ponderea PVC-ului reciclat în producția noilor profile. La sfârșitul anului trecut, Deceuninck a finalizat un ciclu investițional de cinci ani și de 25 de milioane de euro, în urma căruia a ajuns la o capacitate de reciclare anuală de 40.000 de tone la unitatea proprie de reciclare din Diksmuide, Belgia.

Investiția reprezintă un pas important pe drumul reducerii emisiilor de gaze cu efect de seră cu 60% până în 2030 față de 2021, respectiv de a ajunge la zero emisii până în 2050. Ferestrele cu profile Deceuninck pot fi reciclate de cel puțin opt ori, ceea ce înseamnă un ciclu de viață de până la 300 de ani.

Profile elegante, versatile și prietenoase cu mediul înconjurător

Profilul din PVC Deceuninck Elegant îndeplinește cele mai înalte standarde de estetică, eficiență și sustenabilitate și confirmă, încă o dată, că tâmplăria PVC este o soluție ideală, ce satisface toate cerințele arhitecturii și construcției moderne.

Profilele Deceuninck sunt disponibile în diferite stiluri, culori și designuri – în conformitate cu dorințele fiecăruia și cu diverse stiluri de construcție. Pe lângă aspectul elegant, se evidențiază printr-o funcționalitate excepțională, fie că este vorba de protecție termică, protecție fonică sau siguranță.

În același timp, sunt în top ca posibilități de reciclare, ceea ce contribuie la conservarea resurselor și reducerea consumului de energie. Toate aceste avantaje și calități ale profilului Deceuninck au fost unite prin mesajul „Fiecare fereastră contează”.

Comentarii

  1. Reclama la PVC-ul din Ungaria. Fabricile nemtesti de PVC din Romania, atat cele vechi cat si cele noi construite cu sute milioane de euro inca din vremea premierului Mugur Isarescu, fiind din inox, monel, etc, au fost vandute ca mormane de fier vechi.

  2. Poporul roman e prea prost ca sa nu cumpere produse unguresti , chinezesti , rusesti , austriece , ….
    Ramii prost romanule .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *