Producătorul de vase emailate VES din Sighişoara anunță că îşi reduce producţia la secţia Emailare până va identifica noi clienţi

Redacția sept. 25, 2023 1 comentarii
VES SA vase emailate sighisoara

Consiliul de Administraţie al producătorului de vase emailate VES din Sighişoara a aprobat reducerea capacităţii de producţie la secţia Emailare până la identificarea de noi clienţi, anunţă compania într-un anunţ transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB), scrie News.ro.

„Prin Decizia nr. 3 din 22.09.2023 Consiliul de Administraţie a aprobat reducerea capacităţii de producţie la secţia Emailare până la identificarea de noi clienţi care să răspundă pozitiv la un nou model de business pe segmentul vase şi menţinerea capacităţii de producţie la secţia Prelucrări mecanice”, precizează compania.

VES Sighişoara (simbol bursier VESY) este producător de vase emailate şi cel mai mare procesator metal din Europa Centrală şi de Est.

Compania are o capitalizare de 14,03 milioane lei.

La finalul primului semestru din acest an compania a raportat o pierdere de 3,81 milioane lei şi venituri totale de 3,38 milioane lei.

Ves Sighişoara a iniţiat procedura concordatului preventiv, depunând o solicitare în acest sens, în data de 20 februarie 2023. Compania a cerut demararea procedurii de concordat în urma solicitării ordonanţei de plată a creditorului Raben Logistic Romania, potrivit informaţiilor prezentate pe portalul instanţelor de judecată.

Sursa foto: VES SA

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *