Putin: Creșterea veniturilor din petrol și gaze, pe fondul prețurilor ridicate la energie, nu ar trebui să descurajeze companiile de petrol și gaze

vladimir putin, rusia, presedinte rus, kremlin, moscova Sursa foto: Kremlin.ru

Creșterea veniturilor din petrol și gaze, pe fondul prețurilor ridicate la energie, nu ar trebui să descurajeze companiile de petrol și gaze, deoarece este puțin probabil ca acestea să poată face afaceri ca înainte, a spus președintele Rusiei Vladimir Putin a spus, la o întâlnire despre situația industriei petroliere, scrie Interfax.

El a spus că este necesar nu doar extragerea petrolului, ci și stabilirea întregului lanț până la consumatorul final, în special, pentru a stimula proiectele avansate de rafinare a petrolului și servicii de petrol.

Țările occidentale au adoptat deja anumite sancțiuni și refuză resursele energetice rusești, ceea ce a dus la creșterea prețurilor petrolului și produselor petroliere, a spus Putin.

Putin spune că Guvernul va face tot ce depinde de el pentru a crea schimbări în modelele de afaceri ale companiilor.

Schimbările în prioritățile de dezvoltare al sectorului petrolului și gazelor au fost discutate în cadrul unei ședințe din 14 aprilie și au fost adoptate „decizii strategice care prevăd protejarea intereselor pe termen lung ale economiei ruse”, a spus el.

Sursa foto: Kremlin.ru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *