Retailerul Penny anunță că va crește salariul minim net de intrare în companie cu aproape 15%, la peste 3.100 lei

Redacția aug. 2, 2023 0 comentarii
magazin penny foto bun

Retailerul alimentar Penny anunță că măreşte venitul minim net de intrare în companie cu 14,59% comparativ cu anul 2022, astfel încât venitul minim net pentru angajaţi este de 3.158 de lei, potrivit unui comunicat de presă.

Conform companiei, venitul minim net include şi valoarea tichetelor de masă, tichete de sărbători şi bonusuri de performanţă.

„Pe lângă majorarea salarială, angajaţii beneficiază de zile libere suplimentare faţă de pragul minim solicitat de autorităţi astfel că, pentru 10 ani petrecuţi în companie, angajatul va beneficia de 27 de zile de concediu. De asemenea, angajaţii cu o vechime de peste patru ani sunt recompensaţi cu vouchere de vacanţă a căror valoare se calculează în funcţie de numărul anilor petrecuţi în companie”, se mai transmite în comunicat de presă.

Penny este parte din grupul german REWE, cu primul magazin deschis pe piaţa locală în anul 2005. În prezent, reţeaua retailerului este alcătuită din 346 magazine la nivel naţional şi o echipă dedicată formată din peste 6.500 de angajaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *