Pasagerii avioanelor ar trebui să fie limitați la două băuturi cu alcool în aeroporturi, a declarat directorul executiv al Ryanair, Michael O’Leary, scrie BBC.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia:

- articolul continuă mai jos -

El a declarat că introducerea limitelor de alcool în aeroporturi ar ajuta la combaterea creșterii dezordinii în timpul zborurilor.

Incidentele violente au loc săptămânal din cauza alcoolului, a spus el, mai ales atunci când acesta este amestecat cu alte substanțe.

Analize Economedia

Hidroelectrica logo
armament-romania
utilitati, electricitate, energie
Angajați, recrutări
inflatie
aparare militari
baraj Hidroelectrica
joburi, oameni, persoane, agitație, aglomeratie, locuri de muncă, muncă, angajatori, stradă
Neptun Deep
bursa, investitii, indici, cresteri, scaderi, investitori
calcule buget
Biserica fortificată din Bierțan) de Kayle Kaupanger
Economii, Bani, Tineri, Pușculiță
investiții, creșteri, acțiuni, bursă, taur, bull
cresteri, dividende, bursa, piata de capital
Dubai proprietati imobiliare
România-Ungaria steaguri
un programator lucreaza la un laptop
adrian-dragos-paval-dedeman
economie calcule
somer calculator
burse, piete, multipli
bani, lei, economie, finante, deficit, inflatie
armata romana, capu midia, romania, nato, militari, soldati, antrenament, exercitiu militar, himars, rachete, sisteme de aparare aeriana
auto, masina chinezeasca
om robot industria automotive
transport
studenti, universitate, academie, absolventi
Piața de curierat, România, Cargus, Sameday, Fan Courier, Profit net, Cifră de afaceri, Pachet
Fermier cu legume

„Nu vrem să le reproșăm oamenilor că au băut ceva”, a declarat el pentru Daily Telegraph.

„Dar nu le permitem oamenilor să conducă sub influența alcoolului, dar continuăm să îi urcăm în avioane la 10.000 de metri altitudine”.

„Comportament agresiv”

Membrii echipajului și alți pasageri au devenit ținte, potrivit lui O’Leary. Întârzierile agravează problema, cu timpi mai lungi de consum de alcool în aeroporturi.

„Pe vremuri, oamenii care beau prea mult ajungeau să cadă sau să adoarmă. Dar acum acești pasageri iau și pastile și prafuri”, a adăugat el. „Este un amestec. Obțineți un comportament mult mai agresiv care devine foarte dificil de gestionat.”

O’Leary a declarat că este dificil pentru companiile aeriene să identifice persoanele aflate în stare de ebrietate la poartă, în special atunci când se îmbarcă în grup.

„Atâta timp cât pot sta în picioare și se amestecă, vor trece. Apoi, când avionul decolează, vedem comportamentul neadecvat”, a spus el.

Personalul Ryanair caută alcool în bagaje înainte ca pasagerii să se îmbarce în zborurile spre Ibiza, una dintre cele mai afectate „destinații de petrecere”. Alte destinații dificile includ unele dintre insulele grecești.