Sennheiser Group, care dezvoltă sisteme audio profesionale, anunță că va extinde fabrica de echipamente audio de la Brașov

Sennheiser

Sennheiser Group își propune să dezvolte sistemelor audio profesionale și își extinde semnificativ capacitățile de producție. Astfel, compania își extinde semnificativ capacitățile de producție. În cadru fabricii sale din din Germania, compania va investi în tehnologii de producție de ultimă generație. În același timp, Sennheiser își va extinde fabrica din România de la Brașov în următoarele luni, potrivit unui anunț al companiei.

„Ne concentrăm resursele și puterea financiară pe unitățile noastre de afaceri Pro Audio, Business Communications și Neumann. În aceste domenii, dorim să creștem într-un ritm peste medie în viitor. Pentru a fi cel mai bine pregătiți pentru această creștere, acum investim semnificativ în fabricile noastre din Germania și România”, a declarat Andreas Sennheiser, Co-CEO Sennheiser.

Produse pentru piața audio profesională sunt fabricate în Brașov din 2018, inclusiv sistemele de microfoane evolution wireless G4 și evolution wireless Digital, XS Wireless Digital și căști precum HD 25 și HD 280. Între timp, echipa din Brașov lucrează la capacitate maximă cu aproximativ 150 de angajați. Drept urmare, suprafața uzinei va fi extinsă de la nivelul actual de aproximativ 3.300 de metri pătrați la aproximativ 10.000 de metri pătrați până la începutul anului 2023. Noua clădire este de așteptat să fie la capacitate maximă până în 2027.

În locația din Germania se fac investiții substanțiale în tehnologii de producție de ultimă generație, în special în asamblarea PCB-urilor. O mare parte din aceasta este investită într-o nouă linie de producție SMT (Surface Mount Technology), care permite fabricarea precisă chiar și a celor mai mici ansambluri. În plus, capacitățile de producție mecanică sunt extinse și completate prin introducerea de noi tehnologii.

Pe lângă unitățile de producție din Germania și România, Sennheiser Group are în prezent propria fabrică în Albuquerque, SUA. Fabrica din Tullamore, Irlanda, împreună cu Sennheiser Consumer Business, a fost transferată la Sonova Holding AG – unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții auditive – la începutul lunii martie.

Sursă foto: Sennheiser

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *