Sindicaliștii de la Metrou participă la protestul anti-restricții din București. Vinerea trecută, ei au paralizat Capitala timp de o zi

Ion Radoi sindicat Metrorex Metrou InquamPhotos Octav Ganea

Sindicaliștii de la metroul bucureștean, care vinerea trecută au blocat șinele și au paralizat traficul din Capitală, participă luni seară la mitingul anti-restricții din Piața Victoriei, potrivit unui mesaj intern consultat de Economedia.ro.

Ion Rădoi, șeful sindicatului, este deja la protest, potrivit informațiilor Economedia.ro.

”Salut prieteni ! Deși prin procesul verbal încheiat vineri la Prefectura Municipiului București, directorul general Ștefan Paraschiv s-a obligat ca începând de azi sa demareze negocierile cu reprezentanții salariaților , acesta nu numai ca nu a dat nici-un semn de viața, dar a evitat și sa răspundă la solicitarea scrisă, emisă prin fax, prin care era invitat la ora 14:30 la sediul USLM pentru începerea acestor negocieri. Nu avem voie sa stam și sa așteptăm ca acest domn sa își aducă aminte ce are de făcut și la ce s-a obligat. Trebuie sa reacționam ! Azi la ora 19:00 veniți in număr cât mai mare in Piața Victoriei ( ieșirea dinspre Guvern spre Aviatorilor ) sa ne manifestam nemulțumirile in strada. Întreaga conducere sindicala va fi prezenta și va așteaptă sa fiți alături de ea ! Numai împreuna putem reuși, deci hai sa ne facem auziți ! UNITATE ! UNITATE ! UNITATE !”, se arată în mesajul intern al sindicaliștilor.

Reamintim că sindicaliștii au blocat vineri metroul, la doar o zi după ce noua conducere a Metrorex a somat Sindomet Servcom, compania deținută de sindicatul de la metrou să elibereze spațiile comerciale din subteran, dat fiind că a expirat încă din 2018 contractul cu compania de stat.

Miza contractului este uriașă: în 2019, profitul net realizat de compania sidicatelor a fost de peste 6 milioane de lei.

Ion Rădoi, șeful sindicatului de la metrou / InquamPhotos - Octav Ganea

Comentarii

  1. solicitare scrisa emisa prin fax. fax?! cine mai are fax in 2021? radoi are pentru ca el e in acelasi loc de pe vremea faxului si vrea sa tina in continuare tot orasul asta in aceeasi perioada cu talciocul si santajul lui ordinar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.