Startup-ul Kubeark, fondat de UiPath alumni, atrage finanțare de 2,8 milioane dolari pentru dezvoltarea platformei

Redacția feb. 1, 2023 0 comentarii
Dolari

Kubeark, o platformă deschisă și compatibilă cu toate tipurile de infrastructură, a atras finanțare în valoare de 2,8 milioane de dolari într-o rundă de tip pre-seed. Runda de investiții a fost condusă de Credo Ventures, cu participarea Seedcamp, LAUNCHub Ventures, 500 Emerging Europe și alții, potrivit unei informări de presă.

Investiția va ajuta Kubeark să accelereze dezvoltarea platformei și să construiască o rețea puternică de parteneri globali pentru a avansa și a scala adoptarea tehnologiei sale.

„Furnizorii de software întâmpină greutăți legate de infrastructura lor hibridă de cloud și atunci când vor să transforme produsele din on premise în produse cloud la scară largă. Kubeark îi poate ajuta să obțină excelență operațională, indiferent de locul în care își țin  infrastructura: on premise, în cloud public sau privat”, a spus Bogdan Nedelcov, CEO și Co-fondator Kubeark. „Platforma noastră deschide o nouă eră, în care produsele software sunt livrate ca produse SaaS veritabile, ajutând furnizorii să accelereze imperative precum time-to-value, sa hiper-scaleze livrarea de aplicații și să transforme instant orice software într-un produs SaaS”, a adăugat el.

Platforma deschisă și compatibilă cu toate tipurile de infrastructură simplifică și inovează modul în care companiile dezvoltă modele de business. Cu ajutorul Kubeark, furnizorii de software pot elimina complexitatea parcursului dezvoltării aplicațiilor prin implementarea, gestionarea și scalarea facilă a aplicațiilor pe orice tip de infrastructură, de la cloud privat sau public la on premise, atât pentru sisteme deschise, cât și pentru cele închise.

Echipa de șase fondatori a Kubeark este compusă din: CEO Bogdan Nedelcov, CTO Teofil Harapcea, VP of Engineering Adrian Tudoran, VP of Customer Success George Dumitrașcu, VP of Product Bogdan Dumitru și Mihai Faur (Board Member). Cu sediul central în New York, Kubeark are birouri în București, România, și o echipă de 20 de oameni. 

pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *