Startup-ul românesc Humans.ai intră pe piața din Emiratele Arabe Unite, în urma unui parteneriat cu Deca4, un studio de consultanță specializată în blockchain

Redacția ian. 26, 2022 1 comentarii
Sabin Dima, CEO Humans

Startup-ul românesc Humans.ai pătrunde pe piaţa din Emiratele Arabe Unite, în urma parteneriatului cu Deca4, studio de consultanţă specializată în blockchain, cu sediul în Dubai. Împreună cu echipa Deca4, Humans.ai va sprijini implementarea şi dezvoltarea de soluţii pentru startup-urile şi companiile de tehnologie care vor să implementeze capabilităţi de inteligenţă artificială şi inovaţii precum synthetic media sau media generată de inteligenţa artificială, în special programe care se bazează pe inteligenţa artificială şi învăţarea automată, scrie Agerpres.

Deca4 este o companie globală de consultanţă în domeniul blockchain şi al tokenizării, care se concentrează pe furnizarea celor mai bune practici pentru a ajuta companiile din regiune în implementarea noilor tehnologii şi practici, precum şi alte forme de consultanţă financiară şi juridică în dezvoltarea afacerilor clienţilor săi.

Deca4 oferă consultanţă startup-urilor, corporaţiilor, guvernelor şi altor organizaţii cu privire la utilizarea tehnologiei registrelor distribuite şi a blockchain.

De asemenea, companiile de e-commerce pot beneficia de algoritmi de inteligenţă artificială pentru a analiza comentariile şi recenziile utilizatorilor şi pentru a personaliza experienţa online a cumpărătorilor.

Deca4 este un studio de consultanţă specializat în blockchain cu sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite, cu prezenţă în Europa şi America Latină. Partenerii şi echipa sa aduc ani de experienţă în domeniul tehnologiei şi al managementului de afaceri, valorificată de o reţea industrială extinsă. Reţeaua de parteneri a Deca4 include Hedera Hashgraph, The HBAR Foundation, Securitize, Polymath, EDSX, DigiShares, DAO Maker, Sheesha Finance, Coinstreet, PLC, Karm şi mulţi alţii.

Humans.ai este o companie de deep-tech care a creat primul model etic de AI şi blockchain. Compania a dezvoltat o platformă dedicată creării şi guvernării Inteligenţei Artificiale, cu accent pe synthetic media. Prin studioul său de creaţie şi prin sistemul de provenienţă şi responsabilitate bazat pe token, Humans.ai asigură că toate contribuţiile sunt răsplătite în mod echitabil şi că fiecare AI este controlat pe termen lung.

Comentarii

  1. Sirul decadentei continua.
    O alta inventie diavoleasca mineaza buna cuviinta a ceea ce am invatat noi ca este banul: rezultatul muncii cinstite.
    Acum nu mai stim sa muncim, acum inventam. Sa va vad eu pe voi astia desteptii cum inventati din cacaua voastra sa rodeasca pamantul, ca sa aveti ce manca. Sau…veti invata pe viitor sa minati pastile ce tin loc de hrana si apa.
    In ce hal a ajuns omul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *