STB a format un parteneriat cu o companie suedezo-finlandeză pentru a integra un sistem inteligent de control al accesului în clădiri

Redacția dec. 5, 2022 7 comentarii
AA_Incedo_H100_WomanHand_Smartphone

ASSA ABLOY România, filială a grupului suedezo – finlandez cu același nume, anunță implementarea unui sistem inteligent de control al accesului în cadrul Societății de Transport București – STB.

Proiectul a fost derulat în prima jumătate a acestui an și a presupus instalarea instalarea variantei software Incedo Business Plus pentru management, alături de o gamă personalizată de componente hardware, pentru gestionarea accesului, potrivite și pentru alte domenii de activitate. 

STB asigură transport public în Capitală și județul Ilfov, operând peste 2.000 de mijloace transport în comun. Compania a căutat un sistem dedicat gestionării timpului și a prezenței personalului format din 5.000 de angajați.

Astfel, principalele cerințe ale proiectului au fost legat de instalarea unui sistem care să se poată integra cu alte soft-uri deja existente în companie, în timp ce oferă cititoare de carduri robuste, securizate, care pot fi amplasate cu ușurință în diverse puncte.

De asemenea, potențialul de extindere a domeniului de aplicare a sistemului la alte aplicații și/sau locații în viitor a fost un factor decident. Astfel, soluția Incedo Business Plus oferită de ASSA ABLOY România s-a pliat pe necesarul STB.   

Pe plan local, platforma Incedo Business de la ASSA ABLOY este recomandată unei arii largi de clădiri, de la construcții din industria de ospitalitate (hoteluri de dimensiuni mici și medii), farmaceutică, educație, dar și clădirilor din sectorul public – fie acestea puncte de interes deschise publicului, ori clădiri guvernamentale cu acces restricționat.

Comentarii

  1. Nu stiu daca e de ris sau de plins. STB in loc sa faca o aplicatie pentru calatori functionala care sa arata calatorului in TIMP REAL care este traseul optim pe care il are la dispozitit intre punctele A si B, ei bine STB se baricadeaza cu bani din bugetul public.
    Penibil!

    • Da, aveți dreptate. Credeți că îi interesează pe cei din conducerea STB? Putem să așteptăm câte 20 minute în stație, să parcurgem o stație într-o jumătate.atate de oră…e treaba noastră. Managerii de la STB au alte obiective…

  2. Și eu care credeam că i interesează să nu mai circule nimeni fara bilet. Aia chiar era o știre. Cred că doar 30% dintre călători plătesc călătoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *