SURSE Sabin Sărmaş, favorit pentru postul de ministru al Digitalizării / Marcel Boloş rămâne la ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, unde în prezent e interimar

G4Media apr. 12, 2022 0 comentarii
Sabin Sarmas

Deputatul PNL Sabin Sărmaş este favorit pentru a prelua Ministerul Digitalizării, au precizat surse liberale pentru News.ro, Marcel Boloş urmând să rămână la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, transmite News.ro

Sabin Sărmaş, deputat de Cluj, a mai fost în cărţi pentru portofoliul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, după demisia lui Florin Roman din această funcţie.

Sărmaș este în prezent președintele Comisiei pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor a Camerei Deputaţilor.

A ocupat între 2019 și 2021 funcția de președinte al Autorității pentru Digitalizarea României.

Marcel Boloş, care în prezent este ministru al Cercetării şi Digitalizării, va continua la ministerul Fondurilor Europene, unde iniţial fusese vehiculat, după parafarea acordului coaliţiei de guvernare. Atunci a fost numit în funcţie Dan Vîlceanu, un apropiat al liderului PNL Florin Cîţu.

Dan Vîlceanu şi-a dat demisia din funcţia de ministru după plecarea lui Florin Cîţu de la şefia Partidului Naţional Liberal, iar Marcel Boloş a fost numit interimar pe acest portofoliu.

Sursa: Facebook/ Sabin Sărmaș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *