TAROM introduce două noi curse către Cluj pentru cei care merg la festivalul UNTOLD

Redacția iul. 28, 2023 1 comentarii
untold

Compania TAROM introduce două curse noi cu destinaţia Cluj-Napoca, special destinate fanilor UNTOLD, informează compania, printr-un comunicat, citat de Agerpres.Astfel, doritorii, îşi pot rezerva, începând de vineri, bilete pentru cursa RO645, cu plecare pe 2 august din Bucureşti (ora 17:10) şi retur pentru cursa RO608 din data de 7 august din Cluj-Napoca (ora 20:05).

“Pentru că am primit nenumărate solicitări să suplimentăm locurile către Cluj-Napoca, am decis să operăm două curse suplimentare dedicate, în special, celor care vor să călătorească rapid spre UNTOLD. Festivalierii pot prinde cursa TAROM de pe 2 august, cu plecare de pe Aeroportul Otopeni, cu retur pe 7 august din Cluj. Locurile sunt limitate. Cei care doresc să ajungă cu avionul la Cluj, pentru Festivalul UNTOLD, ar trebui să achiziţioneze rapid biletele noi pe care le-am scos de astăzi la vânzare”, au declarat reprezentanţii TAROM.

Biletele noi au fost puse în vânzare de vineri, 28 iulie, şi se pot achiziţiona rapid de pe www.tarom.ro sau prin aplicaţia TAROM pentru IOS şi Android.

A 8-a ediţie a festivalului UNTOLD se va desfăşura în perioada 3- 6 august.

Sursa foto: Untold

Comentarii

  1. Daca afla si CFR de concertul acesta suplimenteaza trenurile spre Cluj-Napoca ? sau poate macar nr de vagoane? dar …. cine sa audaca e loc de facut bani in transporturi in jurul acestui eveniment?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *