Tesla ar putea începe la jumătatea lui martie producția de mașini la fabrica din Berlin

Redacția feb. 10, 2022 0 comentarii
Supercharger

Producția la fabrica Tesla din Berlin nu va începe mai devreme de jumătatea lunii martie, a informat RBB. De alftel, compania încă așteaptă aprobarea finală din partea autorităților locale pentru a începe producția.

RBB a raportat, fără a cita vreo sursă, că autoritățile încă revizuiesc măsurile de siguranță ale fabricii.

Un purtător de cuvânt al Ministerului Mediului de stat a spus că „nu precizăm o dată concretă”, dar „ne aflăm în faza finală a procesului de aprobare”.

Directorul executiv al Tesla, Elon Musk, a postat pe Twitter că va vizita fabrica din Berlin la jumătatea lunii februarie.

Americanii au produs câteva mașini la fabricile din Berlin și Texas anul trecut, au spus că majorarea producției în aceste fabrici va depinde de mișcările lanțului de aprovizionare și de introducerea cu succes a noilor tehnologii.

Musk a spus că Tesla nu va lansa noi modele anul acesta, dar speră că va lansa Cybertruck, Semi și Roadster anul viitor. De asemenea, Tesla a anunțat că nu lucrează în prezent la un model de 25.000 de dolari pe care Musk a promis că în 2020 îl va lansa în trei ani.

Veniturile Tesla au crescut la 17,72 miliarde dolari în al patrulea trimestru al anului trecut, peste estimările analiștilor pentru 16,57 miliarde dolari.

Sursa foto: Tesla

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.